Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Microsoft experts Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Power BI design Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Power BI design

Microsoft Power BI is een onderdeel van het Microsoft Power Platform. Deze tool koppelt een scala aan zakelijke systemen aan elkaar. De data die hieruit voortkomt brengt interessante inzichten en is op zeer visuele manier te presenteren binnen uw team.

Agerion IT Power BI Data Sources

Leg de link

In ons zakelijke leven hebben we op een dagelijkse basis te maken met diverse applicaties. Microsoft Power BI kan informatie extraheren uit meer dan 100 bronnen. Zo kunnen we uw gegevens op een unieke manier aan elkaar koppelen, die u nog niet eerder heeft gezien.

Breng in kaart

Deze berekeningen en analyses houden we real-time bij. U kunt vanaf nu dus ieder moment van de dag zien hoe u er voor staat. In één oogopslag bijsturen, want we maken een Power BI dashboard aan de hand van uw voorkeuren. En niet te vergeten - in uw huisstijl.

Agerion IT Microsoft Power BI dashboard

"Het is bijna niet te bevatten hoeveel mogelijkheden er zijn met Power BI. Onze organisatie heeft door onze maatwerk rapportage tot op de Euro nauwkeurig in beeld welk contract rendabel is en welke teamlead er een goede maand draait."

Levi Reuhman

Vinger aan de pols

Het Rotterdamse doen'r groeit snel. Levi Reuhman en Marijn Braakman houden dit graag inzichtelijk. Daarom ontwikkelden wij een maatwerk Power BI rapportage voor deze ondernemers.

Een Power BI dashboard is een sleutel tot rust.

Doenr PowerBI
Power BI Cheat Sheet (5)

Power BI Cheat Sheet

Ons Power BI expert team bouwt dagelijks aan dashboards. Dat kunt u zelf ook. Microsoft Power BI is namelijk hier te downloaden. 

Ontwikkelt u graag zelf ook kennis van Power BI en de veelvoud aan dashboard mogelijkheden voor uw organisatie? Maak dan gebruik van onze gratis Cheat Sheet. Een handige tool waar alle veelgebruikte knoppen op uitgelegd staan.

Agerion IT Maarten van der Linden

Heeft u er beeld bij?

Of kunnen we dat voor u maken? We leggen graag belangrijke links voor uw organisatie. Zien wat werkt en onderbouwd los kunnen laten wat niet werkt.

Pak die voorsprong

Trek snel heldere conclusies