Agerion IT Julian Adam Microsoft licenties Agerion IT Julian Adam Microsoft licenties

Bevlogen. Leergierig. Communicatief vaardig. Ons team bestaat uit enthousiaste bedrijfskundigen, die ook nog eens verdacht veel verstand hebben van IT. 

Agerion IT Bedrijfskundige IT

Lezen, luisteren, communiceren

Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 20 bevlogen IT consultants. Geen mens is hetzelfde. We delen wel een aantal kernwaarden. 

Bevlogen • Leergierig • Communicatief vaardig

Onze voorkeur gaat namelijk uit naar bedrijfskundige IT'ers. We doorzien casussen sneller, hebben minder woorden nodig en zijn niet vies van hard werken.

We supporten de interne medewerker(s)

Goede kans dat er intern al IT functies worden vervuld. Wij werken graag samen met de mannen en vrouwen die het IT wiel in uw organisatie draaiende houden. Soms hebben zij al een overvolle agenda, of missen ze nét even de ervaring die het nieuwe IT (migratie)project vergt. Dan stappen wij graag naast ze in.

We dragen het project

Het kan ook gebeuren dat u (nog) niemand heeft om op te leunen. Er is een strategische IT blik nodig, liefst met veel ervaring en een ruim denkvermogen. Dan stappen we in als teamlead en maken we een concreet plan, die we - met uw goedkeuren - evengoed uitvoeren.

Zij gingen u voor

Inmiddels staan wij al bijna 20 jaar veel teams bij met IT consultancy. Een greep uit onze IT projecten bij gewaardeerde klanten:

Ebusinesstravel logo new

Case

Update technische infrastructuur

Tientallen travel consultants bedenken vanuit kantoren in Oud-Beijerland, Hoofddorp en 's-Hertogenbosch reisoplosingen over de gehele wereld. Deze veelzijdige organisatie opereert dan ook 24/7 en beweegt zich in een netwerk vol wereldwijde contacten en tijdzones.

Dat vergt een gedegen IT oplossing

Algemeen directeur Cees Bas en zijn interne IT expert Frans Fiegge ontwikkelden met onze collega's Stefan Frerichs en Arthihan Velauthapillai een plan om tot een tijdsbestendige IT omgeving te komen.

Case

Real-time bijblijven

Levi Reuhman en zijn compagnon Marijn Braakman zitten graag boven op de bal. Maar dan wel zonder de enkels te breken.

Microsoft Power BI rapportage

Dat maakte dat we de koppen bij elkaar staken en kritisch naar de interne data hebben gekeken. Wat is er nodig om vooruit te kunnen kijken? Hoe kunnen we teamleiders motiveren? En hoe gieten we dat in een begrijpelijke vorm?

Zo ontstond er een maatwerk Microsoft Pow'r BI rapportage. Want het is Doen'r. En daar kunnen ze er wat van.

Ook op zoek naar een ondernemende IT'er?

Daar spreekt u mee. Tenminste, als u op deze knop drukt.

Samen met interne IT specialisten

Of geheel zorgenloos uit handen geven

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.