Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Power BI Rapportage Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Microsoft Power BI dashboard bouwen Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Microsoft Power BI dashboard ontwikkeling Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Microsoft Power BI dashboard ontwikkeling

Geen managementassistent(e), maar een AI-gedreven assistent. Copilot voor Microsoft 365 is makkelijk te integreren in verschillende Microsoft producten, om uw werkdag te versnellen. En het mooie is: deze gloednieuwe AI-tool is sinds april 2024 ook gewoon beschikbaar in het Nederlands!

Agerion IT Microsoft Copilot in Word

Word

In Microsoft Word helpt Copilot u bij het schrijven, bewerken en samenvatten van teksten. Op basis van een korte beschrijving (prompt) helpt het systeem met het genereren van tekst. Zelf al iets geschreven? Dan kan Copilot het grammaticaal  en stijltechnisch verbeteren. Op zoek naar meer context voor uw artikel? Copilot helpt u met relevante informatie en bronnen, inclusief het vinden van citaten en referenties.

Excel

Een andere uitgebreide rol vervult Copilot in Excel. Het helpt daar namelijk bij het interpreteren van uitgebreide datasets, het schrijven van complexe formules, maar spoort ook fouten in formules op, maakt gegevens gemakkelijk visueel en schoont data op. Zo splitst het kolommen, voegt het cellen samen en verwijdert het gemakkelijk duplicaten.

PowerPoint

Professionele presentatie nodig? Copilot helpt in PowerPoint met het genereren van dia's. Deze vult het systeem met gegevens op basis van uw tekstinvoer, tezamen met eigen suggesties van relevante inhoud.

Visueel is Copilot sterk in het ontwerpen van aantrekkelijke dia lay-outs, infographics en interactieve elementen. Een enorme tijdsbesparing, terwijl de professionaliteit binnen uw organisatie substantieel toeneemt.

Outlook

E-mails opstellen ter verzending, of juist samenvatten bij binnenkomst - dat kan u flink tijd schelen. Copilot voor Outlook helpt u met suggesties voor automatische antwoorden (staat in concept voor u klaar), het optimaliseren van uw agenda én regelt belangrijke follow-ups en taken in.

Meer weten over de mogelijkheden van Copilot?

Copilot for Outlook
Agerion Embleem   Oranje nieuw (1)

"De wijze waarop een werkdag te versnellen is met Copilot is bijna niet te bevatten. Het vergt een andere manier van handelen - de AI-assistent vertellen wat er dient te gebeuren - maar deze verwerkt grote hoeveelheden informatie altijd sneller dan het menselijke brein. Complexe Excel formules en analyses, professionele presentaties, en zoveel meer. Voor een kleine €30 per gebruiker per maand heeft u een uiterst slimme assistent."

Coen van den Berg

Versnel uw werk in

Word

Excel

PowerPoint

Copilot in Teams

Waar nu een managementassistente notuleert, maakt Copilot binnen Microsoft Teams automatisch notities tijdens vergaderingen. Het identificeert actipunten en wijst deze direct toe aan personen.

Copilot in Teams
Meer tools in Teams

Nog een aantal efficiënte Copilot tools op een rij:

  • Vergaderagenda's worden gemakkelijk samengesteld;
  • Automatische vertalingen;
  • Inhoudssuggesties (suggesties voor relevante documenten, bestanden en links om in vergaderingen mee te nemen;
  • Samenvattingen van zowel de chat als de vergadering wordt vastgelegd.
Copilot in Dynamics 365

Dynamics 365 en Copilot

Een andere belangrijke tool is de toevoeging van Copilot aan Dynamics 365. Hier biedt het namelijk diepgaande (gedrags)analyses over klanten, tezamen met voorspellingen van toekomstige behoeften.

Daarbij volgt het de voortgang van verkoopkansen, verbetert en automatiseert het klantinteracties binnen het CRM pakket en ondersteunt het de klantenservice, het voorraadbeheer, de productieplanning en het distributieproces.

Hoe pas ik dit toe?

De functionaliteiten van Copilot voor Microsoft 365 zijn enorm. Zo wijds, dat het overweldigend kan zijn. Daarom heeft Agerion IT de training Copilot for Microsoft 365 ontwikkeld.

In deze training gaan we direct aan de slag. We stellen de licenties in, werken o.a. met Word, Excel  en Outlook en bespreken direct de ontstane vragen met uw team.

Dit zorgt voor een kopstart én een lange termijn visie. Niet zomaar een extra licentie. Een grotere productiviteit.

Hoe integreer ik deze AI-assistent in mijn team?

Agerion IT Copilot for Microsoft 365 (orange)
Agerion IT Copilot Microsoft 365 introduction

Wat kost Copilot?

Deze gloednieuwe tool is in het Nederlands voor €28,10 excl. btw per gebruiker per maand beschikbaar. Let op dat ook enige betaalde ChatGPT accounts beëindigd kunnen worden bij het gebruik van Copilot for Microsoft 365.

Veiligheid

Er is veel te doen omtrent de veiligheid van bedrijfsgegevens bij het werken met OpenAI ChatGPT. Het gebruik van Copilot voor Microsoft 365 neemt deze weg. Hoewel Copilot namelijk berust op de LLM van OpenAI, is het de zakelijke variant. Deze blijft niet alleen altijd vriendelijk en in communicatie, er wordt ook gegarandeerd dat uw informatie niet wordt gebruikt om het AI-model te trainen. Belangrijk is wel om de dataclassificatie goed in te regelen, zodat medewerkers enkel de informatie kunnen bevragen waar zij daadwerkelijk autorisatie toe hebben.

Agerion IT Maarten van den Linden Projectmanagement retail

Sneller dan het menselijke brein

Copilot biedt ondersteuning bij dagelijkse taken.

Maak er gebruik van

Leid uw team goed op