Agerion IT Julian Adam Microsoft licenties Agerion IT Julian Adam Microsoft licenties

Bouwen aan iets zinvols doen we graag. Er zijn veel teams die een stuk maatwerk software kunnen gebruiken. Bij Agerion IT verbeteren we graag teamprestaties en werkplezier.

Agerion IT Alex Dissel en Nigel Bakker

Maatwerk software

Ons team bestaat uit meer dan 20 bevlogen IT'ers. Mannen en vrouwen die dagelijks voor onze klanten bouwen aan IT oplossingen. Ook voor uw softwarevraagstukken zijn er mogelijkheden. Of deze realistisch en budgettair haalbaar zijn? 

Goede softwaredevelopers

Het vergt dan misschien een andere manier van denken, dat programmeren en coderen, maar slim is het wel. Onze softwaredevelopers werken al jaren in het veld en staan bekend om een nuchtere, ietwat eigenwijze manier van bouwen. Wij verzinnen namelijk graag een efficiënte, veilige oplossing en zijn geen fan van eindeloos uren schrijven. 

Onafhankelijk en breed georiënteerd

Onze softwareontwikkelaars zijn breed geschoold. Dit maakt dat we niet gebonden zijn aan een vaste programmeertaal. Wij kunnen ontwikkelen in veel populaire programmeertalen, zoals PHP, .NET en meer. Dat maakt ons en u als klant zeer wendbaar.

Mocht er een softwarevraagstuk in uw organisatie bestaan, vernemen we dit graag. We luisteren naar uw verhaal en kijken dan hoe we deze vraag het beste in kunnen vullen. Daar zoeken we het juiste framework, de best passende programmeertaal en een écht goede developer bij.

Wat bouwen we

Bestelportalen

Integraties van systemen

Workflow systemen

Klantportalen

Websites

Andere maatwerk applicaties

Low code development

We houden het graag simpel. Applicaties zijn vandaag de dag ook vaak te realiseren met low code development.

Als Microsoft experts bouwen we graag (en snel) middels Microsoft Power Apps en Power Automate aan uw applicatie. Dit betekent dat we niet vanaf nul hoeven te starten en uw idee sneller in de lucht hebbben.

Agerion IT Cybersecurity Hoeksche Waard
Agerion IT Team vacatures

Maatwerk development

Kunnen we er echt niet op een snelle, kostentechnisch interessante manier komen via low code, betekent dat niet dat maatwerk development budgettair onhaalbaar is. 

Uiteraard is het traditioneel vakmanschap om deze software regel voor regel op te bouwen. Het geeft u volledige controle over elk aspect van de ontwikkeling en daarmee de ultieme applicatie. Wat is dat waard in uw organisatie?

Zij gingen u voor

Inmiddels staan wij al vele jaren organisaties bij met IT development. Een greep uit onze IT projecten bij gewaardeerde klanten:

Nedspice

Case

Gebruiksvriendelijk bestelportaal

Koken doe je het liefste met smaakvolle ingrediënten. Laat NedSpice nu een wereld aan kruiden voorhanden hebben. Dat delen ze graag met klanten, zeker op lange termijn. 

Zelf prijzen beheren

NedSpice zocht om deze lange termijn relaties goed te kunnen bedienen naar een overzichtelijk bestelportaal. Deze maakt het actuele kruidenassortiment (en de bijbehorende prijs- en achtergrondinformatie) inzichtelijk voor klanten en zorgt voor een efficiëntere orderafwikkeling.

Case

Independence database 

BakerTilly International is een bijzondere organisatie. Met vele onafhankelijke firma's over de gehele wereld, sluiten reguliere applicaties niet altijd bij deze organisatie en workflows. 

Worldwide overview

Daarom is een Independence Database gebouwd, waarin firms hun entiteiten gemakkelijk kunnen vastleggen en er direct gebruik wordt gemaakt van een geïntegreerde conflict check workflow.

Agerion IT Alex Dissel

Ontmoet onze ervaren developers

Hele leuke mensen. Echt waar.

Jarenlange ervaring

Vernuftige softwareoplossingen

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.