Agerion IT Team Oud-Beijerland

We maken het niet moeilijker dan het is. We leggen het graag helder uit en nemen u mee in het proces. 

1.

Komt u in beeld?

U verneemt via-via van ons, of uw interesse is op een andere manier gewekt. Als onze nuchtere kijk op IT bij uw organisatie past, neemt u hopelijk (vrijblijvend) contact met ons op. Op dat moment bent u bij ons in beeld en gaan wij aan de slag.

Agerion IT in beeld Hoeksche Zaken Magazine
Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg Hoeksche Waard

2.

Eerlijk is eerlijk

We verdiepen ons in uw organisatie en ontmoeten u graag. Zo ontdekken we tijdens de eerste kop koffie of we daadwerkelijk iets voor u kunnen betekenen. Zijn wij niet de beste optie, zeggen we dat ook eerlijk. Wij willen onze klanten vooruit helpen, niet onszelf.

3.

Samenvatten

Na onze kennismaking maken wij de som op. We werken uit wát uw organisatie naar een volgend niveau zou kunnen tillen en welke kosten daar mee gemoeid zijn. Daar hoort ook een realistische planning bij.

Agerion IT Cybersecurity Hoeksche Waard
Agerion IT Baker Tilly Projectmanagement

4.

Samen verder?

Als ook aan uw kant het gevoel goed is, kunnen wij over het algemeen snel schakelen. Wij houden van vaart in IT projecten en laten de bal niet graag aan onze kant liggen. Dat merkt u aan implementaties, testen maar ook support.

5.

Een begin en een einde

Bij aanvang van het project vertellen wij of één van onze collega's duidelijk wat we wanneer gaan doen. We delen onze planning en gaan voor een heldere verwachting. Daar willen we aan voldoen. Pas als het goed is, laten we los. Indien gewenst, is ons supportteam ook daarna nog volledig tot uw beschikking. Zo komt u er nooit alleen voor te staan.

Agerion IT Arthihan Velauthapillai Luuk Poppeliers
Agerion IT Arthihan Velauthapillai

Keep IT simple

Bent u klaar voor het volgende level? Wij hebben er zin in.

Snel schakelen

Heldere kosten

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.