Agerion IT Support Hoeksche Waard Agerion IT Team Oud-Beijerland

Zo schudden Ed Berk en Frank Frerichs elkaar ruim 15 jaar geleden de hand. Samen aan mooie IT projecten werken. Dat is ietwat uit de hand gelopen.

Doen wat je leuk vindt

Inmiddels werken we met ruim 25 collega's (ja, krijg ze maar eens allemaal tegelijk op de foto..) op dagelijkse basis aan de twee divisies van Agerion IT.

Onze bevlogen (interim) professionals dragen bij aan omvangrijke (internationale) IT projecten.

Daarnaast staan onze enthousiaste IT consultants de groei-gerichte ondernemers in de Hoeksche Waard en omstreken ter zijde.

Agerion IT Team Oud-Beijerland Kantoor

2001

Zelfstandig ondernemerschap

Frank Frerichs heeft ze nog in levende lijve ontmoet: de beste mensen van de Kamer van Koophandel. Na lange tijd werkzaam te zijn geweest bij 4EVER en Alcoa, maakt hij in 2001 de sprong naar het zelfstandig ondernemerschap.

Agerion IT Frank Frerichs IT Projectmanager
Agerion IT Ed Berk Frank Frerichs Founders

2005

Samen verder

Tijdens een (naar eigen zeggen) 'waanzinnig mooi project' bij EY van 2004 tot en met 2006 loopt Frank Ed Berk tegen het lijf. Deze samenwerking bevalt zo goed dat ze besluiten zakelijk samen verder te gaan en het bedrijf de naam Agerion IT te geven. 

2014

Ervaring leert

Ed en Frank draaien voorname IT projecten en komen zeer kundige, capabele teamleden tegen. Het Agerion IT netwerk groeit en partner Mario Jungmann sluit zich aan. Alleen dit drietal boogt al op ruim 75 jaar consultancy ervaring in IT projectmanagement.

Agerion IT Coen van den Berg Mario Jungmann Frank Frerichs Stefan Frerichs
Agerion IT Coen van den Berg Frank Frerichs en Stefan Frerichs bestuur

2020

De volgende fase

Coen van den Berg en Stefan Frerichs stappen in als de volgende generatie partners. Na altijd bezig te zijn geweest met hosting, websites, software implementaties en IT support krijgt ook deze kennis een platform binnen Agerion IT. De MKB tak krijgt ruimte om verder te groeien.

2023

Keep IT simple

De kracht van Agerion IT ligt al jaren in hard en slim werken. Korte lijnen, directe aanspreekpunten, goed benaderbaar zijn en vooral: toegevoegde waarde bieden. Dat doen we vandaag. Dat doen we morgen.

Agerion IT Scheepmakershaven 2 Oud-Beijerland

Toekomstbestendig

'Zo houden we dit bedrijf toekomstbestendig en realiseren we in de regio voldoende werkgelegenheid. We bouwen aan een mooi bedrijf met nuchtere, enthousiaste mensen, die een toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.'

IT (interim) professionals

IT consultants

Koekje erbij? Laten we eens vrijblijvend kennis maken. Laat uw gegevens achter en we bellen u graag een keertje. 

Animatie koekje