Agerion IT Stefan Frerichs Coen van den Berg cybersecurity Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg IT leverancier Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg IT leverancier Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg

Software stuurt de hardwarecomponenten van een device aan. Computerprogramma's, apps en besturingssystemen zijn vandaag de dag een onmisbaar onderdeel van een functionele werkplek.

Software in vele vormen

Systeemsoftware

Programmeersoftware

Applicatiesoftware

ERP

CRM

Datawarehouse

Datavisualisatie

Agerion IT Team vacatures

Een sterke basis

Software draagt bij aan de snelheid van uw organisatie. Het maakt dat u kunt communiceren, verzamelen en verwerken. 

Agerion IT bekijkt per werkplek wat de benodigde tools zijn. Zo ondersteunen we u bij de softwareselectie en -implementatie, houden we de kosten scherp en de functionaliteiten maximaal.

Veiligheid

Het selecteren van de juiste software is een belangrijke start. Het vervolg - het onderhouden van software met de juiste updates - is iets wat men regelmatig vergeet. Agerion IT monitort dit achter de schermen continu voor u.

"Op afstand kunnen wij precies monitoren welke devices een risico vormen. Dit communiceren we tijdig met u als klant. We voorkomen liever problemen, dan dat we ze onverhoopt op moeten gaan lossen."

Agerion IT Luuk Poppeliers

Luuk Poppeliers

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.