Agerion IT Edwin Rozema Laura van Oudheusden Cybersecurity Agerion IT Edwin Rozema en Laura van Oudheusden IT Consultancy Agerion IT Edwin Rozema Laura van Oudheusden IT consultants Agerion IT Edwin Rozema Laura van Oudheusden IT consultants

Je hebt het allemaal nodig in het aansturen van succesvolle IT projecten: een opmerkzame blik, écht luisterende oren en handen die het stuur goed vasthebben. 

Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg  Oud-Beijerland

Frisse blik

Bedrijfskundige IT'ers kijken vaak nét even anders naar de zaak. Zo wisselen we continu tussen een vogel- en een kikvorsperspectief. Hoe beleven de gebruikers deze IT omgeving? En wat is op niveau belangrijk om dit project te laten slagen?

Als onafhankelijke externe partij integreren wij naadloos in uw team met maar één gezamenlijk doel in het achterhoofd: dit IT project succesvol laten slagen binnen uw organisatie.

Muziek in de oren

Communicatie is voor ons extreem belangrijk in projectmanagement. Als projectmanagers denken wij altijd vooruit. Zo lopen wij vooruit op hetgeen waar het projectteam mee bezig is en voorzien wij tijdig in komende obstakels. Door dit pad helder te schetsen aan de rest van het team, managen we de verwachtingen en houden we de vaart erin.

Beide handen beheerst aan het stuur

Uiteindelijk draait het erom dat een project binnen budget, met de juiste kwaliteit en binnen de afgesproken tijd wordt afgerond. Daarin blijft het 'echte' projectmanagement - voorbereiden, plannen, opvolgen, uitvoeren en afronden - essentieel. Dat doen we dan ook met stabiele handen aan het stuur.

Zij gingen u voor

Er is inmiddels een staat van dienst die bijna 20 jaar beslaat. We kunnen urenlang enthousiast vertellen over onze belevenissen en leerprocessen. Begint u eens rustig met onderstaande klantcasussen:

Welkoop

Case

Promotie Management

Iedere twee weken een productfolder en digitale nieuwsbrieven uitbrengen is een tijdrovende klus. Arbeidsintensief én foutgevoelig, zeker als er met behulp van informatie uit Excel wordt gewerkt.

Gebruiksvriendelijke applicatie

Door een gebruiksvriendelijke applicatie worden prijzen, kortingen, speciale seizoensacties en leveranciersafspraken nauwkeurig bijgehouden. 

Case

Het belang van een Service Bus

Een gemiddelde klant staat er niet bij stil wanneer deze een product uit het schap pakt om dit bij de kassa af te rekenen, maar bij een dergelijke transactie zijn meerdere applicaties van Big Bazar aan het werk om onderling gegevens uit te wisselen.

Een goed gesprek

Hoe zorg je er als retailer voor dat alle applicaties goed op elkaar zijn aangesloten? Een retailer zit er niet op te wachten om informatie in meerder applicaties in te moeten voeren, laat staan informatie in meerdere applicaties op te moeten zoeken.

Agerion IT Edwin Rozema

Frisse IT blik nodig?

Mocht u op zoek zijn naar een ervaren (en nog steeds enthousiaste) IT projectmanager, dan staan we graag voor u klaar.

Snel kunnen starten

Leunen op bijna tientallen jaren ervaring

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.