Agerion IT Stefan Frerichs Coen van den Berg cybersecurity Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg IT leverancier Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg IT leverancier Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg

Wat is een werkplek die geen verbinding kan maken met een netwerk? Juist. Eenzaam. Ieder device heeft een netwerkkoppeling nodig om te kunnen functioneren. Hoe veilig is uw netwerk?

Netwerkbeheer uitbesteden

Stabiele internetverbinding

Glasvezelnetwerken

Wifi versterken

Onderling gratis bellen

Firewalls

Switches

Netwerkprinters en -scanners

Servers

Agerion IT Arthihan Velauthapillai en Coen van den Berg Hardware Software zakelijk

Netwerk verbeteren

Trage internetverbindingen of verouderde netwerkapparatuur - het kan zomaar een reden zijn om eens goed naar de netwerkstructuur binnen een onderneming te kijken.

Agerion IT legt veilige, stabiele netwerken aan in de Hoeksche Waard en omstreken. Dat doen we in samenwerking met o.a. onze partner Tadatel, zodat we u zelfs van razendsnelle glasvezelnetwerken kunnen voorzien.

Uw netwerk in kaart

Het is een landkaart an sich: alle apparatuur die binnen een netwerk valt. Een alarmsysteem, de computers, de server, alles wordt in kaart gebracht.

Deze kaart delen we in logische clusters in. Zo dammen we veiligheidsrisico's in en kunnen we per cluster 24/7 monitoren en tijdig onderhoud plegen.

Agerion IT netwerk server IT support

"We kunnen geen van allen meer zonder wifi of goed functionerende applicaties. Dan staan veel van onze klanten per direct stil. Aan ons de taak om dat te allen tijde te voorkomen."

Agerion IT Arthihan Velauthapillai

Arthihan Velauthapillai

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.