Agerion IT Stefan Frerichs Coen van den Berg cybersecurity Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg IT leverancier Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg IT leverancier Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg

Op zoek naar het complete IT plaatje? Systeembeheer gaat over het opzetten, configureren en onderhouden van alle IT in uw organisatie.

Agerion IT Coen van den Berg en Stefan Frerichs IT Consultancy

All-in-one: systeembeheer

Wij zijn de systeembeheerder die proactief meegroeit met een bedrijf.

Dit kan in fases (van licenties breiden we bijvoorbeeld langzaam uit naar stabiele netwerken) óf we gaan onmiddelijk voor het totaalplaatje.

Systeembeheer bij Agerion IT draait om zorgeloos ondernemen.

Lokale IT partner

In de Hoeksche Waard en omstreken zijn wij voor groeiende MKB bedrijven een betrouwbare IT partner. We zien graag dat collega-ondernemers het goed hebben en met een gerust hart doen waar ze goed in zijn.

Dat doen wij ook. We beheren complete IT omgevingen van netwerk tot werkplek. Alle updates, alle backups, alle security. 

Dat is niet niks. Daarom vinden we een vrijblijvende kennismaking belangrijk. 

Agerion IT Frank Frerichs en Stefan Frerichs IT Projectmanagers

"Als lokale IT partner staan we naast een scala aan ondernemers. We ontzorgen vanaf dag 1 en besparen de maandelijkse kosten van een interne FTE. Met ons enthousiaste team leren we dagelijks bij op vele onderwerpen in de IT. Iets wat voor een interne systeembeheerder vandaag de dag bijna onmogelijk is geworden."

Agerion IT Coen van den Berg

Coen van den Berg

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.