Header7 Agerion IT Ruhi Chatterjee Testcoordinatie IT projecten

Een vrijblijvende kennismaking is bij ons geen wollig gesprek. Wij duiken graag de diepte in en doorgronden uw business, uw team en de huidige stand van zaken snel.

1.

Een aanvraag

Via de website doet u gemakkelijk een aanvraag voor een IT Check die linea recta uitkomt bij één van onze vennoten. Zij hebben snel door of Agerion de juiste IT partner is voor uw casus. Zijn wij dat niet, zeggen we dat ook eerlijk.

Foto: Coen van den Berg (l), Frank Frerichs (m) en Stefan Frerichs (r)

Agerion IT Coen van den Berg Frank Frerichs en Stefan Frerichs bestuur
Agerion IT Ed Berk en Mario Jungmann IT Projectmanagement

2.

Kunnen wij uw IT vooruit helpen?

Wij zijn namelijk niet op zoek naar tientallen kennismakingen in de week, om maar uren te kunnen schrijven of overhaast te groeien. We staan al ruim 15 jaar achter een andere visie: keep IT simple.

Onze MKB-divisie ondersteunt zo groei-gerichte ondernemers. Onze ervaren IT projectmanagers staan gerenommeerde multinationals bij.

3.

Een zinvolle kennismaking

Zo komen we, eventueel aan elkaar voorgesteld door gezamenlijke contacten, tot een kennismaking. We vertellen helder wie we zijn en waar we voor staan. Belangrijker is namelijk: wie bent u en waar loopt u op vast? 

Agerion IT Stefan Frerichs en Ed Berk
Agerion IT Frank Frerichs en Stefan Frerichs IT Projectmanagers

4.

Een heldere samenvatting

Aan de hand van dit moment bij u op kantoor, doorzien wij uw IT vraagstukken en werken we direct toe naar een plan. Wat is er nodig? Wie is er nodig? En wat is hierin de beste prijs-kwaliteitverhouding? Voordat we de deur uitlopen heeft u een beeld van de mogelijkheden. Dat kunt u rustig laten bezinken. Beter goed, dan half werk.

5.

Samen verder?

Als het gevoel aan beide kanten goed is, volgen er enkele keuzes en een duidelijke offerte. Deze vat samen wat er nodig is om uw bedrijf naar een volgend level te tillen. Bent u daar klaar voor? 

Agerion IT Team IT experts
Agerion IT Frank Frerichs

Keep IT simple

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gewoon bereikbaar via onze website, maar ook per e-mail en telefoon.

Wij zijn ondernemende mensen

En daar werken we graag mee samen

Animatie muis klein

Kennismaken in één simpele muisklik. Laat uw gegevens achter en we bellen graag op korte termijn even.