Agerion IT Julian Adam Microsoft licenties Agerion IT Microsoft licenties

Er wordt verwacht dat er in 2025 wereldwijd ruim 4,6 miljard e-mailgebruikers actief zijn. Deze gebruikers verzenden tegen die tijd een schrikbarende 376 miljard mails per dag. Alleen al in uw organisatie komen er dagelijks honderden mails binnen. Wat als er een kwaadwillende partij achter één van deze e-mails zit?

E-mail:
de grootste bron van cyberthreats

Phishing

SpearFishing

Whaling

Ransomware

E-mail Spoofing

CEO Fraud

Credential Harvesting

Malware

Insider Threats

SPAM

Human error

Hackers richten zich volledig op de menselijke fout. Ze verdiepen zich in uw bedrijf en doen zich tegen collega's voor als CEO, lokken u vanuit een e-mail naar valse websites of installeren malware op uw device door u op een link te laten klikken.

U kunt collega's uiteraard niet verbieden e-mails te openen. U kunt uw team wel trainen in het herkennen van cyberrisico's. Dat kan u zomaar eens veel geld besparen.

Tools

Binnen Agerion IT werken we met de tools van Mimecast in het verbeteren van e-mailsecurity. Niet alleen voor onze klanten overigens. Ook onze e-mailcommunicatie loopt via deze tool. Gekker nog, ook ons team maken we bewust van cybersecurity door middel van de komische video's van deze security specialist. 

Agerion IT Mimecast

"Hacks worden steeds geavanceerder. Neem bijvoorbeeld Social Engineering. Cybercriminelen die zich zó goed voordoen als een key-user dat er vanuit vertrouwen belangrijke data en geld worden toegestuurd. Krijg dat maar eens terug."

Agerion IT Edwin Rozema

Edwin Rozema

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.