Agerion IT Stefan Frerichs Coen van den Berg cybersecurity Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg IT leverancier Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg IT leverancier Hoeksche Waard Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg

Vrijwel iedereen werkt dagelijks met een desk- of laptop. Binnen Agerion IT verdiepen wij ons in de fysieke apparatuur die uw team nodig heeft.

Wij leveren alles. En meer.

Laptop

Beeldscherm

Dockingstation

Printer(s)

Server

Router

Switch

(VoIP) telefoon

Agerion IT Hardware Oranje

Onderdelen

Iedere werkplek richten we optimaal in. Denk aan een laptop en meerdere beelschermen, gemakkelijk te verbinden met slechts één kabel. Diezelfde kabel laadt onmiddelijk de laptop op. Een laptop die automatisch op een veilig netwerk aanhaakt en zonder morren een belangrijk document uit de printer laat rollen. 

Prestaties

Het werk van een grafisch designer vraagt om andere hardware dan het werk van een accountant. 

Wij houden rekening met de eindgebruiker, de prestatielimieten én uw budget. 

Agerion IT Lenovo Business Partner

Lenovo

Wij zijn voor onze klanten Lenovo Business partner. Dit maakt dat wij (indien dit uw voorkeur heeft) Lenovo hardware kunnen leveren met:

"Er is veel hardware dat werken gemakkelijker en veiliger maakt. Dat maakt dat personeel ook echt graag op een werkplek is - alles werkt."

Agerion IT Coen van den Berg

Coen van den Berg

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.