Agerion IT Team IT experts

Aangenaam!

Wij zijn niets zonder de bevlogen professionals om ons heen. Met elkaar maken we Agerion IT. Onze mooie club is gedreven, kundig en benaderbaar. We zijn niet de reguliere IT'ers. We kunnen prima complexe taal uitslaan, maar prefereren no nonsense.

Ons team

Agerion IT Stefan Frerichs

Stefan Frerichs

Partner. Bedrijfskundige IT’er met passie voor projectmanagement, implementaties en ondernemen. Wat maakt projecten succesvol? Communicatie!

Agerion IT Coen van den Berg

Coen van den Berg

Partner. Bedrijfskundige informaticus met passie voor mensen én techniek. Weet een groep mensen te motiveren en scherp te houden. Samenwerken aan succes.

Agerion IT Frank Frerichs

Frank Frerichs

Partner en business developer. Founder van Agerion IT. Met wijsheid en ervaring actief in een adviserende rol. Bedenkt voor elke uitdaging een oplossing. 

Agerion IT Arthihan Velauthapillai

Arthihan Velauthapillai

Een “bruggenbouwer” tussen business & IT. “Arthi” heeft een brede kennis, is razendsnel en houdt van mooie projecten. Bedenkt én bouwt oplossingen.

Agerion IT Judith de Koning

Judith de Koning

Opereert op het wereldwijde snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT. Ruime ervaring als ERP- en testcoördinator. Houdt van groepsdynamiek en procesoptimalisatie.

Agerion IT Laura van Oudheusden

Laura van Oudheusden

Kijkt met een bedrijfskundige bril naar de processen van de klant. Weet van aanpakken en houdt van IT-systemen waar de gebruiker echt wat mee kan. Stuurt helder aan.

Agerion IT Maarten van der Linden

Maarten van der Linden

Ster in het doorgronden van bedrijfsprocessen. Stuurt teams op een natuurlijke wijze aan en weet projecten met vele stakeholders tot een goed einde te brengen.

Agerion IT Edwin Rozema

Edwin Rozema

Gedijt goed in de wereld van Business Intelligence en is gecertificeerd in Privacy, Security en Risk. Fan van nieuwe technologieën en veel ervaring in testcoördinatie. 

Agerion IT Alex Dissel

Alex Dissel

Opereert als engineer onder het motto: 'Geen verstand van bestaat niet. Dan leren we het wel.' Bijt zich vast tot de uitdaging getackeld is. Heeft krachtige nieuwe ideeën.

Agerion IT Ruhi Chatterjee

Ruhi Chatterjee

Denkt zeer graag functioneel mee. Haar sterke testcoördinatie ondersteunt ze graag met haar achtergrond in change management. Internationale, positieve blik op de zaak.

Agerion IT Nick Visser

Nick Visser

Springt graag in uitdagende IT projecten. Leergierig aangelegd, gaat voor projectmatig overzicht en bezit een mooi fundament aan technische en bedrijfskundige kennis.

Agerion IT Mario Jungmann

Mario Jungmann

Technisch en ‘strategisch geweten’. Solution architect met een fascinatie voor dingen die kunnen veranderen. Van strategie tot het aansturen van teams: Mario voelt zich het best in een breed werkveld.

Agerion IT Julian Adam

Julian Adam

Duikt als IT consultant enthousiast in projecten. Heeft de eigenschap projecten te willen doorgronden en werkt daarin graag samen naar een uitdagend einddoel.

Agerion IT Luuk Poppeliers

Luuk Poppeliers

Staat met raad en daad ondernemers bij. Lost losse eindjes op en leert iedere dag bij. Fietst dagelijks in de Hoeksche Waard rond om het MKB te ondersteunen.

Agerion IT Brady de Jong

Brady de Jong

Eerstelijns support voor ad-hoc IT problemen. Werkt graag secuur en duidelijk. Neemt niet alleen veel mailverkeer onder handen, maar is ook aan de telefoon te vinden.

Agerion IT Wesley van Buuren

Wesley van Buuren

Veelzijdige consultant met een passie voor zowel bedrijfskunde als IT. Verenigt deze twee werelden om organisaties te helpen met groei, innovatie en optimalisatie.

Stef van Prooijen

Stef van Prooijen

Enthousiaste eerstelijns support voor al uw IT vragen. Luistert rustig naar uw IT probleem (per mail of telefoon) en komt graag met een snel en goed antwoord. 

Agerion IT Amanda van Hoornaar

Amanda van Hoornaar

Verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Houdt het overzicht, schrijft een pakkende rode lijn en maakt zowel potentiële klanten als nieuwe collega's graag enthousiast over Agerion IT.

Agerion IT Ben Alberts

Ben Alberts

Heeft voor elke uitdaging een oplossing. Een kei in het meedenken met een klant en het uitdenken van de benodigde techniek. Het doorgronden van de techniek achter een uitdaging is zijn kracht.

Kopje koffie min

Kennismaken onder het genot van een kop koffie? Laat uw gegevens achter en we bellen u snel terug.