Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Microsoft experts Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Power BI design Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Power BI design

Deel belangrijke bedrijfsinformatie op een centrale, goed beveiligde plaats. Zo werk je met collega's onderling in hetzelfde document en kun je ook op afstand rustig doorwerken.

Agerion IT Microsoft Sharepoint

Opslag

Naast Google Drive en DropBox is SharePoint een gedegen tool om uw bedrijfsinformatie te centraliseren. Naadloos geïntegreerd binnen het Microsoft 365 platform biedt het uw team de kans om op iedere locatie en op ieder device veilig met bestanden te kunnen werken.

Intranet

In toenemende mate wordt SharePoint gebruikt als intranet voor organisaties. Deze tool, reeds voorhanden binnen Microsoft 365, biedt namelijk ruimte om nieuwsberichten, relevante HR documenten en zelfs een agenda te delen. Stel nieuwe medewerkers voor, deel een foto van de dag en interessante blogs.

Agerion IT Sharepoint

"Bij veel projecten wordt er te weinig geïnvesteerd in de voorbereiding, terwijl dit misschien wel de belangrijkste factor voor een succesvolle ERP-implementatie is."

Jeroen de Ruiter

Agerion IT Coen van den Berg

Toe aan centraal documentbeheer?

Laten we samen bekijken wat er bij uw organisatie past.

De juiste applicatie

Veilig en gebruiksvriendelijk