Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Microsoft experts Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Power BI design Agerion IT Nigel Bakker Nick Visser Power BI design

Naar alle waarschijnlijkheid één van de meest gebruikte applicaties in de zakelijke wereld: Microsoft 365. Voorheen bekend als Microsoft Office, blijft dit een all-time favorite onder werkende wereldburgers.

Agerion IT Microsoft experts Hoeksche Waard

Wat is M365?

Ieder pakket Microsoft 365 begint met Microsoft Teams, Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Sharepoint en OneDrive. Dit staat aan de basis van 4 abonnementen voor het MKB:

  • Microsoft 365 Business Basic
  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium
  • Microsoft 365-apps voor Bedrijven

Corporate klanten hebben de keuze uit o.a. Microsoft 365 E3, E5 en F3.

Licenties

Deze abonnementsvormen zijn maandelijks op- en af te schalen voor 1 tot 300+ medewerkers. We helpen u dan ook graag met de juiste keuze en het spoedig onboarden van uw team.

Het vervolg houdt in dat wij de inrichting van uw Microsoft 365 blijven optimaliseren, deze graag standaard back-uppen met Acronis en ook het onderhoud van uw Microsoft omgeving kunnen monitoren. We zijn dan ook niet voor niets Microsoft experts.

Agerion IT Coen van den Berg Frank Frerichs en Stefan Frerichs bestuur

"Bij veel projecten wordt er te weinig geïnvesteerd in de voorbereiding, terwijl dit misschien wel de belangrijkste factor voor een succesvolle ERP-implementatie is."

Jeroen de Ruiter

Welke Microsoft licentie(s) heeft u nodig?

We kijken graag eens met u mee.

Vrijblijvend advies

Van MKB tot Corporate