Coen van den Berg

Bij Incentro starten als consultant en afzwaaien als sales manager, omdat ook het ondernemen trekt en dat binnen Agerion waargemaakt kan worden. Business IT en Management aan de Hogeschool Rotterdam was een bewuste keuze van Coen van den Berg. Sales, consultancy én business development maken zijn werkdag compleet.

Agerion IT Coen van den Berg

Coen van den Berg

Agerion IT Partner

Coen van den Berg Agerion IT

Coen's expertises

Projectmanagement

Verandertrajecten

Business development

Accountmanagement

Scrum

Het verhaal van Coen

Inmiddels is hij partner bij Agerion en draagt bevlogen bij aan de stappen die in 2020 en 2021 zijn ingezet. Bedrijfskundig gezien is hij een gedegen sparringspartner. Coen wordt vaak gebeld om mee te denken, beslissingen gezamenlijk te nemen en vernieuwende plannen uit te werken.Naast ondernemen roert ook het projectmanagement zijn hart:

Mijn eerste ‘echte’ project vanuit Agerion was bij GrandVision. Heerlijk om in de klei te stappen en Windows 10 uit te rollen onder alle medewerkers van GrandVision in Soesterberg.

Coen van den Berg

Projectmanager

Dit kreeg bij GrandVision al snel een vervolg bij een nog groter IT project. Coen droeg als projectmanager bij aan het uitrollen van nieuwe hardware in bijna 1.000 winkels van GrandVision in Nederland en België. De winkels van Pearle, Eye Wish en Grandoptical kregen in de (contactloze) Corona tijd een significante update. Dat project in deze omstandigheden leiden, vergt een groot aanpassingsvermogen van een projectmanager en zijn team.

'De rol tussen business en IT vind ik in deze echt leuk. Aan de ene kant bel je met winkels, terwijl je aan de andere kant met de afdeling I&O spart.'

Dat bellen doet Coen overigens met zijn onmisbare AirPods. “Zonder oordopjes bellen vind ik echt verschrikkelijk”, lacht hij. ” Twee handen vrij hebben tijdens het bellen is erg fijn”. Ook hierin past Coen goed in het Agerion team. Pro-actief, gefocust en altijd benaderbaar.

'Ik gedij goed bij Agerion. Weinig bullshit, hard werken, resultaat zien en je voldaan voelen zodra je je complete to do hebt afgetikt. Bij andere partijen gaat het er nog wel eens om hoe er financieel het meeste uit een project te halen valt. Wij richten ons op het resultaat. Dit doen we door mee te werken en te denken, niet door achterover te leunen en uren te schrijven.'

Agerion IT Coen van den Berg

Coen van den Berg