Arthihan Velauthapillai

Vragen over het Microsoft Power Platform? Dan bent u op de juiste plaats. Arthihan, geboren en getogen in het mooie Bergen op Zoom, specialiseert zich namelijk de afgelopen jaren in dit veelomvattende Microsoft platform. De Power Apps en Power automatiseringen van zijn hand zijn voor veel van onze klanten een meerwaarde binnen de bedrijfsvoering.

Agerion IT Arthihan Velauthapillai

Arthihan Velauthapillai

Agerion IT Consultant

Agerion IT Arthihan Velauthapillai Microsoft Power Platform

Arthi's expertises

Microsoft Power Apps

Microsoft Power Automate

Microsoft 365

VoIP installaties

IT support

Het verhaal van Arthihan

Als functioneel consultant adviseert Arthihan de klant met IT vragen. Hij bouwt maatwerk management dashboards, automatiseert tijdrovende of nog niet eerder gekoppelde processen en is sterk in IT oplossingen die de klant écht vooruit helpen.

Baker Tilly International

Denk bijvoorbeeld aan onze klant Baker Tilly International. Arthihan, in onze wandelgangen ook wel Arthi genoemd, bouwde meerdere maatwerk applicaties voor een internationaal project.

'Bij Baker Tilly International worden er audits uitgevoerd bij alle zusterbedrijven. Deze audits vonden nog altijd plaats via Excel sheets die over en weer werden gestuurd. Om dit proces te automatiseren heb ik een applicatie gemaakt, waarin alle bedrijven de omvangrijke vragenlijsten in konden vullen. Om de voortgang van de vragenlijsten te monitoren, heb ik hierbij Power BI dashboards gebouwd.’

Arthihan Velauthapillai

'Als ik terug denk aan mooie projecten, denk ik aan het eerste project dat ik voor GrandVision gedaan heb. Hier heb ik een Power App gemaakt. Door middel van deze applicatie was het mogelijk om alle informatie voor de monteurs op één plek inzichtelijk te maken.'

Arthihan Velauthappilai

Gebruiksgemak

Met projecten als deze worden traditionele en tijdrovende processen op innovatieve manier naar een zeer klantvriendelijke omgeving omgezet. Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel. Arthihan is ook graag bereikbaar voor technische ondersteuning voor klanten. Zo ondersteunt hij ook met regelmaat bij de uitrol van VoIP- en netwerkinstallaties binnen ons MKB netwerk in de Hoeksche Waard.

Volgens Arthihan is dit dan ook een onderscheidend vermogen van het Agerion team:

‘Het multifunctioneel inzetbaar zijn maakt ons anders dan andere IT teams.  Ze mogen ook mij eigenlijk voor elk project bellen, al vind ik het bouwen van Power Apps wel echt heel erg leuk. De continue ontwikkelingen met betrekking tot Microsoft spreken mij dan ook enorm aan’.

Agerion IT Arthihan Velauthapillai

Arthihan Velauthapillai

Maak ook eens kennis met:

Agerion IT Maarten van der Linden

Maarten van der Linden