Maarten van der Linden

Dat de liefde voor muziek kan leiden tot een vervullende nieuwe functie in de IT, bewijst Maarten. Deze leergierige en loyale IT-er verwisselde zijn rol bij een software bedrijf voor een dynamische functie binnen Agerion. Maarten houdt niet alleen in zijn vrije tijd van (wand)klimmen, ook bij ons zoekt hij volhardend de berg op.

Agerion IT Maarten van der Linden

Maarten van der Linden

Agerion IT Consultant

Agerion IT Maarten van der Linden IT Projectmanagement

Maarten's expertises

Projectmanagement

Procesoptimalisatie

ERP implementaties

Financiële processen en analyses

Microsoft Power BI

Data analyse

Het verhaal van Maarten

Maarten maakte enige jaren geleden een sprong naar de IT. Bij Agerion IT startte hij direct bij mooie bedriven als GrandVision Benelux en EY.  Als kwartiermaker bij de afdeling Store Support kreeg hij letterlijk de kans om nieuwe ervaringen op te doen. 

IT verandertrajecten

In de 4 maanden dat Maarten bijdroeg aan dit project zijn er veel procesverbeteringen doorgevoerd. Gezien het grote Swap IT project in de Benelux, kwam ook de afdeling Store Support in een verandertraject terecht. Welke nieuwe afspraken en procedures zijn er nodig, nu de franchisenemers nieuwe hardware hebben? Bij wie moet garantie geclaimd worden? Hoe wordt de winkel zo snel mogelijk geholpen bij problemen?

'Naast de uitrol van nieuwe hardware en de daarmee veranderende Support taken, was ook voorraadbeheer intern een uitdaging. Samen met de afdeling heb ik dit helder gekregen en met behulp van rapportages en dashboards gezorgd voor een betere controle.'

Maarten van der Linden

Data analyse

Door zijn verbinding met het Swap IT project, was het een gemakkelijke stap om ook aan dit project bij te gaan dragen. Denk aan de uitrol van tablets, een nieuwe asset in de winkels. Het coördineren van de korte pilot en test voor deze uitrol nam Maarten voor zijn rekening.

Ondanks het ontbreken van een hardcore IT achtergrond, is de ervaring op het gebied van data analyse, modelling en reporting van Maarten van grote waarde. Deze kennis en kunde brengt hij dan ook graag in de praktijk. Neem bijvoorbeeld onze klant Doen’r, waar door significante groei een enorme behoefte is aan sturende data.

Maarten regelt dit. Bouwt maatwerk rapportages en dashboards. Power BI ontsluit de data uit Exact Online en de geboren en getogen Hoeksche Waarder maakt het voor de ondernemer real-time informatie.

‘Dat maakt me blij. Het geeft me een goed gevoel als ik feedback van iemand krijg waaruit blijkt dat je hem of haar echt helpt, en zijn of haar werk makkelijker maakt.’

Agerion IT Maarten van der Linden

Maarten van der Linden

Maak ook eens kennis met:

Agerion IT Frank Frerichs

Frank Frerichs