Agerion IT Edwin Rozema Laura van Oudheusden Cybersecurity Agerion IT Edwin Rozema en Laura van Oudheusden IT Consultancy Agerion IT Edwin Rozema Laura van Oudheusden IT consultants Agerion IT Edwin Rozema Laura van Oudheusden IT consultants

Bon bini Curaçao. Bon bini Bonaire en Aruba! Wij zijn er graag. De eilanden hebben niet alleen aantrekkingskracht op duikfanaten en zonliefhebbers. Ook onze collega's spenderen graag tijd in het Caribisch gebied. In deze regio dragen wij bij aan een scala aan IT projecten en zijn we Microsoft Cloud Service Provider.

Kooyman Curacao Laura en Coen

Ervaren IT projectmanagement

Agerion IT beweegt zich al 20 jaar in de wereld van IT projecten. Ons internationale team begeleidt op enthousiaste wijze corporates in o.a. retail, accountancy en transport.

Als onafhankelijke externe partij integreren wij naadloos in uw team met maar één gezamenlijk doel in het achterhoofd: dit IT project succesvol laten slagen binnen uw organisatie.

Agerion IT in het Caribisch gebied

Ook in het Caribisch gebied dragen wij bij aan de ontwikkeling van IT omgevingen. Zo begeleiden wij bijvoorbeeld diverse projecten binnen Kooyman BV, de grootste hardware store van de Caribbean.

Microsoft experts

Onze internationale ervaring op het gebied van IT projectmanagement wordt aangevuld door onze Microsoft experts. Zij zorgen voor een naadloze support met Microsoft licenties, Dynamics 365 kennis, Power BI rapportages en maatwerk Power Apps.

Zo realiseren we een wereldwijd all-in-one IT support team. It's a small world after all.

Agerion IT Microsoft Cloud Solution Provider Latin America Caribbean

Agerion Caribbean is Cloud Solution Provider

Agerion IT is binnen Latijns-Amerika en het Caribisch gebied certified Cloud Solution Provider. 

We informeren u dan ook met plezier over o.a. Microsoft 365. en het Power Platform.

Zij gingen u voor

Er is inmiddels een staat van dienst die bijna 20 jaar beslaat. We kunnen urenlang enthousiast vertellen over onze belevenissen en leerprocessen. Begint u eens rustig met onderstaande klantcasussen:

Welkoop

Case

Promotie Management

Iedere twee weken een productfolder en digitale nieuwsbrieven uitbrengen is een tijdrovende klus. Arbeidsintensief én foutgevoelig, zeker als er met behulp van informatie uit Excel wordt gewerkt.

Gebruiksvriendelijke applicatie

Door een gebruiksvriendelijke applicatie worden prijzen, kortingen, speciale seizoensacties en leveranciersafspraken nauwkeurig bijgehouden. 

Case

Het belang van een Service Bus

Een gemiddelde klant staat er niet bij stil wanneer deze een product uit het schap pakt om dit bij de kassa af te rekenen, maar bij een dergelijke transactie zijn meerdere applicaties van Big Bazar aan het werk om onderling gegevens uit te wisselen.

Een goed gesprek

Hoe zorg je er als retailer voor dat alle applicaties goed op elkaar zijn aangesloten? Een retailer zit er niet op te wachten om informatie in meerder applicaties in te moeten voeren, laat staan informatie in meerdere applicaties op te moeten zoeken.

Agerion IT Coen van den Berg

Frisse IT blik nodig in het Caribisch gebied?

Mocht u op zoek zijn naar een ervaren (en nog steeds enthousiaste) IT projectmanager, dan staan we graag voor u klaar.

Snel kunnen starten

Leunen op bijna tientallen jaren ervaring

Ons adres in het Caribisch gebied:

Agerion Caribbean B.V.
Scharlooweg 75b
Willemstad, Curaçao

Animatie muis klein

Kennismaken in één simpele muisklik. Laat uw gegevens achter en we bellen graag op korte termijn even.