Agerion IT Retail experts

Binnen de retail wordt dagelijks ingespeeld op trends. Deze brengt u als retailer graag zo snel mogelijk naar de markt. Ervaring leert dat een innovatieve IT structuur hier zeer dienend kan zijn.

Retail en IT

Kassa-systemen

Rapportage Tools

Cloud Computing

Hardware implementaties

Privacy & Security

E-commerce 

6 Big Bazar 14 maart 2019 (small)

Big Bazar

Met 130 winkels verspreid over Nederland, is Big Bazar inmiddels een bekende landelijke retailer. Om de bevoorrading en de verkoop in de juiste banen te leiden, is een goed werken IT-landschap van vitaal belang. Agerion IT projectmanagers begeleidden o.a. de overgang naar de cloud en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

GrandVision

Een grote specialist op het gebied van  ooggezondheid is GrandVision. Deze recent overgenomen retailer heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt op het gebied van kassa-software en hardware implementatie. Projectmanagers en consultants van Agerion IT hebben daar met plezier aan bijgedragen.

GrandVision Eyewish Goes uitrol Arthi
Welkoop projectteam 2

Welkoop

Veel grote retailers werken met promotiefolders. Ook Welkoop houdt zich hier mee bezig. Deze periodieke publicaties zijn een enorme opgave voor een commerciële organisatie. Welkoop dacht hier goed overna en automatiseerde dit proces

'Het GrandVision project vergde op een zeker (Corona) moment veel aanpassingsvermogen van alle betrokken partijen. Gelukkig gaf Microsoft Power BI ons de tools om ook op afstand dit project succesvol te implementeren.'

Agerion IT Frank Frerichs

Frank Frerichs

Animatie muis klein

Kennismaken in één simpele muisklik. Laat uw gegevens achter en we bellen graag op korte termijn even.