Team

Frank Frerichs met pensioen

26-09-2023
Frank Frerichs met pensioen   09 2023

Tijdens een gezellige BBQ hebben we onlangs geproost op een geweldige loopbaan en het geluk dat hij deze in goede gezondheid mag afsluiten. Een gek idee - geen Frank meer actief op projecten!

Frank begon zijn loopbaan in de IT Projectmanagement ruim 35 jaar geleden. Na zo'n termijn, maak je Frank niet snel meer zenuwachtig met iets. Of het nu zijn trouwe werknemerschap bij onder andere 4EVER en Alcoa was, of de uitdagende IT projecten bij partijen als GrandVision en Baker Tilly, Frank stond er. Er zijn cruciale telefoontjes gepleegd aan de top van de skipiste, er is tot in de late uurtjes gewerkt in allerlei tijdzones. 

De mensen maken het verschil

De sportieve en enthousiaste Frank is altijd gedreven geweest om projecten tot een positief einde te brengen. Binnen Agerion IT zijn we natuurlijk dagelijks met de techniek en het projectmanagement bezig. Frank zijn ogen stralen echter het meeste als het om mensen gaat. Of het nu om ons eigen team gaat, of de collega's die hij bij klanten om zich heen had, hij heeft het beste met eenieder voor.

Frank Frerichs met pensioen Alex Dissel buggy

Het meest bijzondere was mijn rol als adviseur van Executive Management Trust. Wat een geweldige mensen!

Frank Frerichs

Op naar de volgende fase

Dat we Frank gaan missen staat dan ook buiten kijf. Gelukkig blijft hij, nu hij zijn actieve IT functie neerlegt, wel in de buurt als partner en adviseur. Als oprichter van Agerion IT vormt hij samen met Ed Berk het fundament van ons bedrijf. Dat hij zijn kennis en kunde blijft delen, waarderen we ten zeerste. 

Frank, bedankt!

We zijn Frank ontzettend dankbaar voor de vorm die hij Agerion IT heeft gegeven. Waar er geen personeel beoogd was, is er een prachtig team ontstaan, zijn er met dank aan zijn ervaring prachtige IT projecten gedraaid en hebben we een gezond bedrijf dat met een vergelijkbaar enthousiasme zal worden voortgezet door Coen van den Berg en Stefan Frerichs.

Frank Frerichs met pensioen 09 2023

Frank Frerichs met pensioen Hoog Soeren uitje


Agerion IT Frank Frerichs IT Projectmanager
Agerion IT Frank Frerichs

Frank nog een leuk bericht sturen?

Dat kan natuurlijk altijd. 

Stuur een e-mail

of een appje!

Meer nieuws