Retail

Agerion IT vervolgt werkbezoeken in Curacao

25-11-2023
Agerion Caribbean 2023

Agerion IT beweegt zich al een tijd in het Caribisch gebied. Terwijl één van de slechts 19 Microsoft Cloud Service Providers in de regio zijn, werken we ook aan meer dan 6 projecten bij retailer Kooyman.

Kooyman B.V.

De grootste bouwmarkt van de Caribbean is bijvoorbeeld hard bezig met vele IT ontwikkelingen op het gebied van ERP, CRM en Power Apps. Agerion IT deelt in deze domeinen veel kennis en expertise met de Kooyman teams, om te werken naar IT oplossingen die aansluiten bij de huidige én toekomstige behoeften van Kooyman BV.

Eindelijk ons logo aan de muur

Verder heeft Maarten de Jong een hele fijne plek voor ons op het eiland geregeld van waaruit we kunnen werken als onze collega's in de regio zijn. Het bord lag al even klaar in Nederland, maar is nu eindelijk op de juiste plaats terecht gekomen.

We hebben weer hele interessante ontmoetingen gehad. Goed om te zien dat hardwerkend Curacao zo'n vooruitstrevende visie heeft!

Stefan Frerichs, Agerion IT

Interessante gesprekken

Zo hebben we een vaste basis voor de vervolggesprekken en -projecten op de eilandengroep. We hebben de afgelopen weken veel vooruitstrevende lokale organisaties gesproken, die hele concrete IT vragen hebben.

Zeker op het gebied van Microsoft Power Apps, Microsoft Power BI, datawarehousing en (Open) AI is er van onze kant veel kennisdeling mogelijk om deze vragen samen te beantwoorden. 

Agerion IT   Caribbean 1


Agerion IT   Caribbean 5
Agerion IT   Caribbean 1

In de Caribbean op zoek naar een solide IT partner?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Korte lijnen

Veel kennis en ervaring

Meer nieuws