VACATURE

Junior Functioneel Consultant

Full-time baan | ICT | 0-3 jaar werkervaring

 

Heb jij snel het overzicht in complexe situaties? Ben je goed in het zien van oplossingen en kunt deze ook helder uitwerken? Neem dan even 5 minuten de tijd om te kijken of je klaar bent voor deze toffe functie.

 

The ordinary path

In de IT wordt er vaak langdurig gewerkt aan projecten. Transities binnen grote ondernemingen kosten vaak veel tijd en dialoog. Agerion IT begeleidt al bijna 20 jaar complexe IT projecten volgens een voor de markt vrij bijzonder motto: keep IT simple.

Het team van Agerion staat er om bekend niet alleen verschrikkelijk leergierig, maar ook enthousiast te zijn. Deze mentaliteit zorgt voor een pro-actieve wijze van IT project- en testmanagement. We doorzien de meest complexe projecten snel en zoeken een junior consultant die hier ook een steentje aan bij wilt dragen.

 

The next level

Bijzonder genoeg is ons compacte Agerion team continu betrokken bij prachtige projecten. Klanten als Blokker, Baker Tilly, GrandVision en DHL maken al jaren graag gebruik van de Agerion bevlogenheid. De steentjes die je als junior functioneel consultants gaat verzamelen zijn:

 • Inventariseren
  Wat zijn de klantbehoeften? Jij luistert naar de klant – wat is de behoefte binnen het bedrijf? Je duikt de kern op en brengt de relevante context in beeld.
 • Oplossingen aandragen
  Zodra de behoeften helder zijn voor alle partijen, mag je vol creativiteit passende oplossingen bedenken, hier over brainstormen met het team en uiteindelijk aan de klant voordragen.
 • Functioneel ontwerp uitwerken
  Uiteindelijk worden ideeën werkelijkheid, aan de hand van jouw uitgewerkte ontwerp. Deze geeft richting aan het team en realistische, gewenste resultaten.
 • Bouwen en testen
  Uiteindelijk worden alle steentjes een mooi fundament voor een gestroomlijnd project. Wij geloven dat IT simpel kan. Hoe complex de vraag ook is. En we laten pas los als het goed is. Dat ook.

Heb jij:

 • Een hbo/wo werk- en denkniveau, liefst op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde;
 • Een ongeremd enthousiasme en ben je van een leergierig kaliber;
 • Ambitie om jezelf en je klanten te laten groeien;
 • Hulpvaardige insteek in je zakelijke relaties;
 • Het vermogen om zelfstandig te opereren en procesmatig te denken;
 • Een goed Nederlands en Engels schrift en een vloeiende Nederlandse spraak;
 • Een rijbewijs en daarmee de vrijheid om MKB projecten ook op locatie op te pakken?

 

Dan bieden we je graag een mooie werkplek bij Agerion IT

Ons eigentijdse kantoor ligt in Oud-Beijerland, op nog geen 30 minuten ontspannen reizen van zowel Rotterdam als Breda. We zijn een enthousiast, informeel team en hebben graag dat iedereen het goed heeft. Dit betekent een prima salaris, maar ook een auto en laptop van de zaak. De dagelijks zeer afwisselende functie zorgt voor een spoedige persoonlijke ontwikkeling en alle vrijheid om je vleugels uit te slaan.

 

Lijkt het je leuk om met ons mee te vliegen?

Reageer dan op deze advertentie, of neem even rechtstreeks contact op met Stefan Frerichs of Coen van den Berg. Zij kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de ins en outs van zowel Agerion IT als de positie die je bij ons in kunt gaan vullen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!