Agerion IT Team IT experts

Fulltime

0-3 jaar werkervaring

Oud-Beijerland

Keep the overview

Heb jij snel het overzicht in complexe situaties? Ben je goed in het zien van oplossingen en kunt deze ook helder uitwerken? Neem dan even 5 minuten de tijd om te kijken of je klaar bent voor deze toffe functie.

Agerion IT Laura van Oudheusden IT support Oud-Beijerland

Heb jij

 • Een hbo/wo werk- en denkniveau, liefst op snijvlak techniek en bedrijfskunde;
 • Een ongeremd enthousiasme en ben je van een leergierig kaliber;
 • Ambitie om jezelf en je klanten te laten groeien;
 • Hulpvaardige insteek in je zakelijke relaties;
 • Het vermogen om zelfstandig te opereren en procesmatig te denken;
 • Een goed Nederlands en Engels schrift en een vloeiende Nederlandse spraak;
 • Een rijbewijs en daarmee de vrijheid om projecten ook op locatie op te pakken?

Als Junior Functioneel Consultant verzamel je

Klantbehoeften

Wat zijn de klantbehoeften? Jij luistert naar de klant – wat is de behoefte binnen het bedrijf? Je duikt de kern op en brengt de relevante context in beeld.

Oplossingen

Zodra de behoeften helder zijn voor alle partijen, mag je vol creativiteit passende oplossingen bedenken, hier over brainstormen met het team en uiteindelijk aan de klant voordragen.

Functioneel ontwerp

Uiteindelijk worden ideeën werkelijkheid, aan de hand van jouw uitgewerkte ontwerp. Deze geeft richting aan het team en realistische, gewenste resultaten.

Een sterk fundament

Uiteindelijk begint het bouwen en testen en worden alle steentjes een mooi fundament voor een gestroomlijnd project. Wij geloven dat IT simpel kan. Hoe complex de vraag ook is. En we laten pas los als het goed is. Dat ook.

Wij bieden

 • Ons eigentijdse kantoor ligt in Oud-Beijerland, op nog geen 30 minuten ontspannen reizen van zowel Rotterdam als Breda.
 • We zijn een enthousiast, informeel team en hebben graag dat iedereen het goed heeft.
 • Dit betekent een prima salaris, maar ook een auto en laptop van de zaak.
 • De dagelijks zeer afwisselende functie zorgt voor een spoedige persoonlijke ontwikkeling en alle vrijheid om je vleugels uit te slaan.
Agerion IT Coen van den Berg Frank Frerichs en Stefan Frerichs bestuur
Agerion IT Dutch Women in Tech
Agerion IT Team Vacatures

The ordinary path

In de IT wordt er vaak langdurig gewerkt aan projecten. Transities binnen grote ondernemingen kosten vaak veel tijd en dialoog. Agerion IT begeleidt al bijna 20 jaar complexe IT projecten volgens een voor de markt bijzonder motto: keep IT simple.

Het team van Agerion staat er om bekend niet alleen verschrikkelijk leergierig, maar ook enthousiast te zijn. Deze mentaliteit zorgt voor een pro-actieve wijze van IT project- en testmanagement. We doorzien de meest complexe projecten snel en zoeken een junior consultant die hier ook een steentje aan bij wilt dragen.

Agerion IT Coen van den Berg

Lijkt het je leuk om met ons mee te vliegen?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Of neem even rechtstreeks contact op met Stefan Frerichs of Coen van den Berg. Zij kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de ins en outs van zowel Agerion IT als de positie die je bij ons in kunt gaan vullen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer direct

Verder praten over deze functie? Dat kan. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.