Team

Racen, ontsnappen en livemuziek: het Agerion IT Bedrijfsuitje!

07-11-2023
Agerion IT Bedrijfuitje 3 november 2023 (6)

Coen van den Berg en Stefan Frerichs hebben er maandenlang hard aan gewerkt: het bomvolle schema van ons bedrijfsuitje! Zelfs de Stedin kreeg er met een stroomstoring de vaart niet uit: we hebben verschrikkelijk genoten.

Formule 1 bij Racesquare

Eerste stop: Racesquare, vlakbij Pathé de Kuip. In een enorme ruimte staan tientallen racestoelen opgesteld met enorme schermen én echte racestuurtjes. Na een warming up, werd er natuurlijk flink gestreden om de beste kwalificatieplekken. Gevolgd door een ware sprintrace en een klapper van een eindrace, hebben we natuurlijk enkele kampioenen te eren!

1. Nick Visser
2. Coen van den Berg
3. Nigel Bakker

Over het water naar de volgende stop

Waar de Stedin er nog even een stroomstoring tegenaan gooide, werd er heerlijk geluncht met kaarslicht. Met een gevulde buik stapten we dan ook op de watertaxi en scheurde we in twee zwartgele kanonnen over het water naar de Live Escape Rooms. Hier hoorde 3 teams de deur achter zit dicht vallen en werd er maximaal 60 minuten intensief samengewerkt om alle puzzels in de kamers op te lossen en te ontsnappen. Het samenwerken bleek gelukkig meer dan voldoende om weer 19 collega's vrij te krijgen!

Agerion IT Bedrijfuitje 3 november 2023 (10)

Agerion IT Bedrijfuitje 3 november 2023 (8)

Agerion IT Bedrijfuitje 3 november 2023 (9)

Dit was er weer eentje voor in de boeken!

Amanda van Hoornaar

De Vrienden Live

Enthousiast en vol verhalen werd er gezellig geborreld in de Oude Haven, wat we konden vervolgen bij de enige echte Vrienden Live. Dit ontzettend gezellige restaurant vergezelt de maaltijd met geweldige livemuziek van De Jongens van Je Weet Wel. Drie man sterk kreeg de handen in de lucht en schorre keeltjes aan de ontbijttafel. Coen en Stefan, bedankt voor de geweldige organisatie!

Agerion IT Bedrijfsuitje 3 november 2023 (11)

Agerion IT Bedrijfuitje 3 november 2023 (1)


Agerion IT Bedrijfuitje 3 november 2023 (2)
Agerion IT Bedrijfuitje 3 november 2023 Teamfoto

Ook graag mee met onze bedrijfsuitjes?

We zoeken altijd enthousiaste, leergierige collega's.

Kijk eens bij de vacatures

Of stuur ons een bericht

Meer nieuws