Team

Nieuwe gezichten bij Agerion IT

26-03-2024
Michael, Joanna en Stef (1)

Altijd goed om even te delen: ons team! Wie komt u allemaal tegen binnen ons bedrijf? De afgelopen tijd zijn wij weer verblijd met de komst van nieuwe collega's en stagaires. Agerion heeft als doel op een gezonde, rustige manier te groeien en dat lukt gelukkig ook.

Nieuwe teamleden

We zijn dan ook ontzettend blij met de komst van Stef van Prooijen en Jari Kleine. Stef is inmiddels een maand actief binnen Agerion IT. Hij heeft zich als Junior Support Consultant bij het Support team van Arthihan Velauthapillai gevoegd.

Stage lopen bij Agerion IT

In nauwe samenwerking met onder andere Hogeschool Rotterdam proberen wij ook frequent een plaats te bieden voor (afstudeer)stages. Op dit moment begeleiden we dan ook 6 studenten. Zij richten zich met hun projecten voornamelijk op onze interne organisatie. Dat geeft ons frisse inzichten en continue verbeterpunten. 

Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin. Ik werk in een heel leuk, gezellig IT Support team, al vormt Agerion IT eigenlijk met alle mensen en afdelingen één groot team. Ik word dan ook vanuit alle hoeken erg goed geholpen als ik vragen heb over bepaalde werkzaamheden.

Stef van Prooijen, Agerion IT

Cybersecuritybeleid

Zo proberen we ons cybersecuritybeleid met de dag te verbeteren. Joanna, een 25-jarige studente Bedrijfskunde aan de HRO is onlangs begonnen aan een interessant onderzoek naar deze doorontwikkeling.

Joanna: 'Ik heb in korte tijd al ontzettend veel geleerd van de altijd behulpzame collega's binnen Agerion IT. Ik hoop dat ik hier ook met mijn achtergrond weer een steentje aan bij kan dragen.'

Facturatieproces optimaliseren

Ook Michael Ghiraw draagt zijn steentje bij. Hij heeft zich vastgebeten in het optimaliseren van ons facturatieproces. Binnen ons bedrijf worden er natuurlijk een grote diversiteit aan uren en diensten gefactureerd. Michael heeft met zijn afstudeerstage als doel dit facturatieproces te optimaliseren om ons team tijd te besparen. We zijn nu eenmaal liever bezig met het oplossen van IT uitdagingen dan met het doen van de administratie. Michael: 'Ik heb het gevoel dat ik met mijn afstudeerstage echt impact kan maken en op deze manier waarde voor het bedrijf kan creëren. Ik heb het erg naar mijn zin. De collega's waar ik mee werk hebben veel kennis van het vakgebied waarin ik later wil werken, waardoor ik veel kan leren en geen enkele vraag onbeantwoord blijft.'

Ook stagelopen bij Agerion IT?

We zijn ontzettend blij met de input van Michael en Joanna, maar ook Wesley Kooiman, Mark Stols, Sean van Rosmalen en Matthew Groenendijk zijn hard aan het werk aan een dataproject. Lijkt het jou ook leuk om een uitdagende stage of afstudeeropdracht te hebben? Laat dan even hier je gegevens achter!


Agerion IT Coen van den Berg

Collega worden

Op een bedrijfskundige manier werken met IT? Dat kan.

Bekijk de vacatures

Of stuur een open sollicitatie

Meer nieuws