TEAM

Leerzame weken voor team Agerion

18-06-2024
GO Training   Efficient werken a

Dat in onze IT wereld ontwikkelingen razendsnel gaan, is gemakkelijk waar te nemen. Het is voor ons zaak de juiste trainingen en certificeringen te blijven volgen. Waar hebben onze klanten wel degelijk iets aan? In welke onderwerpen verdiepen we ons verder? En ook: wat is voor de persoonlijke ontwikkeling van ons team van belang? 

Trainingen en certificeringen

Ook afgelopen weken hebben vrijwel alle Agerion IT teamleden zich weer vol overgave in nieuwe onderwerpen gestort of juist onderwerpen verder uitgediept. Neem bijvoorbeeld Luuk, Arthi en Coen die zich verder specialiseerden in de wereld van Unifi Ubuiqiti. 

Unifi Ubuiqiti

Ubuiqiti Networks is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in geavanceerde netwerkapparatuur. In 2005 opgericht door een voormalig Apple-engineer, staat het inmiddels bekend om betaalbare, schaalbare en gebruiksvriendelijke netwerkoplossingen. Agerion IT werkt precies om deze reden graag met deze hardware. 

Unify   Examen Luuk, Arthi en Coen b

Goed om met meerdere mensen in ons bedrijf gecertificeerd te zijn op bepaalde gebieden. Zo waarborgen we dat er altijd iemand is om tijdig te handelen.

Coen van den Berg, Agerion IT

Certified Ubuiquiti Wireless Admin

Deze certificering richtte zich niet alleen op de UniFi Access Point, virtuele netwerken en gastnetwerken (inclusief degelijke authenticatiemethoden!), maar haalde ook weer even de grondbeginselen van radiofrequentiesop. Hoe realiseren we een zo goed mogelijke netwerkdekking, met een goede data-overdrachtsnelheid? 'We blijven gaan voor héle goede netwerken', zegt Arthi. 'Op dat gebied kunnen ook wij nog steeds extra leren.'

Get Organised!

Een andere training werd inhouse gegeven door GO Company. Binnen Agerion werken we met een enthousiaste groep project-, test- en interim IT-managers. We staan bekend om onze hands-on aanpak en stoppen zoveel mogelijk werk in een dag. Een mooi streven. Kunnen we dat eigenlijk nog efficiënter doen?

Niet harder, maar slimmer werken

De GO training ging dan ook specifiek over hoe je je werkzaamheden het beste kan organiseren. Ben je met de juiste werkzaamheden bezig? En voer je die wel goed uit? Trainer Joop van Baal nam de werkdagen van onze collega's onder de loep. Bij de GO methode plan je je werkzaamheden namelijk vanuit je agenda. Zo houdt je een helder (en realistisch!) overzicht en kun je dus ook helder met collega's communiceren over wat je wel/niet gaat doen en wanneer dat zal zijn. 

Nu toepassen in de praktijk

'Een interessante methode, die me zomaar eens tijd kan besparen gedurende mijn werkdag. Ik ben erg benieuwd of ik dit ook vol kan houden in tijden dat het drukker en chaotischer wordt,' deelt collega Judith de Koning. 'Het heeft mijn agenda per direct veranderd. Ik heb 2 keer per dag een mail intake, structurele overleggen en ook ad hoc tijd. Zo ontstaat er eigenlijk direct veel helderheid - ik kan mensen direct aangeven wat wel of niet realistisch is.' 

GO Training   Efficient werken b

Microsoft Copilot: Deployment and Adoption Works

Arthihan en Nick woonden eerder deze maand nog een Microsoft sessie bij over Copilot. Gezien het onbekende terrein voor vele zakelijke gebruikers, is het van belang teams op een interactieve manier klaar te stomen voor het gebruik van de virtuele Microsoft Copilot assistent. Hoe komen we met elkaar uit oude gewoontes en benutten we op een zinvolle, veilige wijze Copilot? Een extra bijdrage voor onze Copilot trainingen.

Agerion Copilot Adoption Nick en Arthi

Jari Kleijne wint met projectteam op Hogeschool Rotterdam

Een andere praktijkvoorbeeld van onze leergierige mentaliteit was onze collega Jari Kleijne. Hij won samen met zijn projectteam het programma 'Creating Impact with Data' op de Hogeschool Rotterdam. 


Afronding semester 6

In een mooie middagsessie, met de zeer interessante Key Note Speaker Jan Jonker, werd semester 6 afgerond. Supertrots op Jari en zijn mede-studenten dat ze een zinvol 'Versnellingsdashboard' hebben gerealiseerd. Op deze manier worden bedrijfsuitdagingen met behulp van data écht opgelost. Nogmaals gefeliciteerd, Jari!

HRO   Creating Impact with data 06 2024 i
GO Training   Efficient werken g

Leert u ook graag bij?

Wij geven regelmatig trainingen op het gebied van Power BI, Copilot en Cybersecurity. Ook eens meedoen? 

Inhouse of online

Schrijf gemakkelijk in

Meer nieuws