Team

Hogeschool Rotterdam hofleverancier enthousiaste afstudeerders

21-02-2023
Agerion IT Nick Visser Wesley van Buuren Hogeschool Rotterdam Business Information Management

Met een directie die zelf in de Rotterdamse schoolbanken heeft gezeten, is er binnen Agerion IT een lange termijnrelatie ontwikkeld met de Hogeschool Rotterdam. De studie Business IT & Management blijkt een kweekvijver van enthousiaste, kundige en leergierige IT’ers met een bedrijfskundige inslag.

Afstudeeronderzoek bij Agerion IT

Daarom zijn we ontzettend blij dat onze collega Nick Visser zijn afstudeeronderzoek binnen Agerion IT gaat doen, vergezeld door klasgenoot Wesley van Buuren. Deze mannen, beiden in het vierde jaar van deze ondernemende studie, richten zich op de servicedesk van Agerion IT.

Wesley vertelt:

‘Ik ga het huidige proces van de servicedesk onder de loep nemen om een nieuwe kwaliteitsimpuls te realiseren. Denk aan het terugbrengen van handmatige en foutgevoelige acties, het achterliggende administratieproces, maar ook het verandermanagement wat bij een hervorming als deze hoort.’

De kracht van een frisse blik

Een frisse blik is daarin natuurlijk zeer helpend voor onze onderneming. Wesley van Buuren is met deze verfrissende visie ons bedrijf ingestapt. Nick Visser is nu ruim een jaar onderdeel van ons team en heeft al meer inside information. Dit maakt dat hij ook een stuk marktonderzoek doet en zijn blik op de buitenwereld kan richten met ons perspectief in gedachten. Welke leverancier heeft de beste tools voor ons supportteam?

‘Beter worden in het bekijken van processen en de pijnpunten onder handen nemen lijken me een goede vaardigheid om in te blijven groeien.’

Nick Visser

Analytisch vermogen in de IT

Tezamen hopen ze een positieve bijdrage te realiseren in de dagelijkse bedrijfsvoering van Agerion IT. Dit vergt een analytisch vermogen.

‘Die hoop ik zeker weer eens goed te testen’, grijnst Nick. ‘Beter worden in het bekijken van processen en de pijnpunten onder handen nemen lijken me een goede vaardigheid om in te blijven groeien. Zo draag ik natuurlijk ook al bijna een jaar bij aan Agerion IT. De tijd vliegt. De afstudeerperiode voelt dan ook niet persé heel anders. Ik heb nog steeds dezelfde gezellige en gedreven collega’s om me heen.’

HRO Stage event Nick, Wesley en Nigel (1)


Agerion IT Coen van den Berg en Stefan Frerichs IT Oud-Beijerland

Stageplaats of afstudeeronderzoek?

Ook op zoek naar een stageplaats of ondernemend IT-bedrijf waar je een afstudeeronderzoek kunt doen? Neem gerust eens contact met ons op. 

Goed bereikbaar vanaf Rotterdam en Breda.

Ondernemende afstudeeronderzoeken

Meer nieuws