Team

Een dag meekijken met.. Arthihan!

07-05-2024
IMG 3834

We maken dit keer kennis met Arthihan Velauthapillai. Een graag geziene collega binnen het team van Agerion IT.

06.00 UUR – OP NAAR OUD-BEIJERLAND

Mijn werkdagen beginnen mooi op tijd. Al staat het bij Agerion vrij je werktijden in te delen, ik begin graag vroeg. Vanuit Bergen op Zoom rijd ik zonder file naar Oud-Beijerland. Ik open het kantoor en ga in alle rust aan de slag met de facturatie van de licenties en geleverde hardware aan klanten. Ik ben binnen Agerion IT verantwoordelijk voor de MKB tak en dus veel in de regio te vinden.

MKB Support Hoeksche Waard

Zodra ik mijn mailbox en die van ons Support team heb doorgewerkt, heb ik een goed overzicht van lopende zaken. Die bespreek ik dan ook in de stand-up met de rest van het Support team, zodat we de IT problemen goed en snel kunnen tackelen.

'Iedere werkdag is compleet anders.'

Arthihan Velauthapillai

Maatwerk apps voor bedrijven

Nog geen uur later sta ik met mijn handen in een patchkast. Deze ‘meterkast’ (maar dan voor netwerken) gaat deze MKB klant goed vooruit helpen. Als alles is getest, zijn we net op tijd klaar voor de boterham en sluit ik gezellig aan bij de lunch op kantoor. De rest van de middag houd ik me bezig met password managers en aanpassingen in een Power App die we aan het ontwikkelen zijn voor klanten. Voor mijn doen stap ik vroeg in de auto naar huis, want ik moet nog even mijn koffer pakken.

08.00 UUR – OP NAAR LONDEN

Een paar uur later stap ik namelijk in dezelfde auto, maar dit keer rijd ik naar het vliegveld. Ik vlieg samen met collega Coen van den Berg naar Londen. Eenmaal op het vliegveld werken we beiden onze mailbox leeg en krijg ik een korte update van het Support team in Oud-Beijerland. Ze hebben alles onder controle, dus ik kan met een gerust hart het vliegtuig in. Nog geen 2,5 uur later zijn we ingecheckt en klaar voor onze meetings die dag.

IMG 3800

IT voor gerenommeerde Accountancy firms

We hebben besprekingen bij Moore, één van de grootste accountancy firms ter wereld. Ze hebben gezien onze IT ervaring in de accountancy gevraagd om mee te denken bij een aantal grote IT projecten. Aan tafel dokteren we uit wat de huidige situatie is, wat er precies nodig is en hoe wij ze hierin kunnen ondersteunen. Een vruchtbaar gesprek, wat Coen en mij genoeg handvatten geeft om een helder voorstel uit te werken. Met alle aantekeningen op zak worden we uitgenodigd voor een etentje met de klant, voordat we enkele uren later weer op Hollandse bodem arriveren.

Samenwerken?

Zo werk ik dagelijks met grote internationale bedrijven en tegelijkertijd met groei-gerichte bedrijven in de Hoeksche Waard en omstreken.


Een dag met Arthi

Meer nieuws