IT SUPPORT

Agerion IT met uitgebreid artikel in Hoeksche Zaken magazine

13-12-2022
Agerion IT Coen van den Berg en Stefan Frerichs IT Consultancy

IT is alles behalve simpel, maar met een goede begeleiding en duidelijk advies maakt Agerion zelfs de meest complexe IT-projecten begrijpelijk en behapbaar. De IT-specialist uit Oud-Beijerland helpt sinds 2003 grote enterprises met het organiseren van hun  informatiestromen. Die kennis en ervaring zetten ze nu ook in voor het mkb. “Een doorgewinterde enterprise engineer die even een uurtje meekijkt met de server van een mkb-klant, werkt heel verhelderend en efficiënt”, stelt algemeen directeur Stefan Frerichs.

Stefan is sinds dit jaar samen met Coen van den Berg verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Agerion. Hij neemt het stokje over van zijn vader Frank Frerichs. “Coen en ik zijn samen algemeen en operationeel directeur”, vertelt Stefan lachend. “We kennen elkaar van onze hbo-opleiding Business IT en Management. Tijdens onze studietijd deden we al veel projecten samen en dat pakte altijd goed uit. We vullen elkaar goed aan en samen komen we tot de beste oplossingen en verdeling van onze taken.”

MKB

Agerion werkt van oudsher voor grote, in iternationale enterprises, waaronder bekende winkelformules, accountants en logistieke bedrijven. Met de toetreding van Stefan en Coen tot het dagelijkse bestuur bedient Agerion nu ook mkb-bedrijven. Coen licht toe: “We zien het als een meerwaarde om de kennis en ervaring van Agerion met multinationals in te zetten voor het mkb. Zelf zijn we altijd bezig geweest met hosting, websites, software implementaties en IT-support. Dit bieden we nu ook aan met Agerion, waarbij er altijd één van onze specialisten meekijkt. Die heeft vaak aan een uurtje genoeg om alle waardevolle informatie boven tafel te krijgen die nodig is om te komen tot een efficiënte IT-organisatie. We bieden de mkb’er verschillende diensten en services, waaronder werkplekbeheer, licentiebeheer, IT-ondersteuning, -advisering en -beveiliging.”

“Een doorgewinterde engineer die even een uurtje meekijkt met de server van een mkb-klant, werkt heel verhelderend en efficiënt.”

Van Numansdorp naar Oud-Beijerland

Eind vorig jaar verhuisde Agerion van Numansdorp naar de Scheepmakershaven in Oud-Beijerland. Stefan vertelt: “We hebben hier een mooie, representatieve werkplek. Fijn voor onze werknemers, maar ook fijn voor de ondernemers in de buurt die nu gemakkelijk binnen kunnen lopen. We houden van korte lijnen en willen voor onze klanten goed benaderbaar zijn. Deze locatie in het centrum van Oud-Beijerland leent zich hier uitstekend voor.”

Onafhankelijk en eerlijk

Agerion is onafhankelijk van leveranciers en klanten zijn verzekerd van een eerlijk advies. Coen licht toe: “Als een klant een specifieke vraag heeft, kijken we altijd naar de beste oplossing. We zoeken hiervoor desnoods de samenwerking op met een nieuwe partij. We kijken ook naar de meest voordelige optie voor de klant. Soms is een investering in één keer voordeliger dan bijvoorbeeld een maandelijks abonnement. Dit zoeken we allemaal uit. We zijn verder heel flexibel in onze mogelijkheden, bijvoorbeeld als het gaat om IT-support. We maken vooraf afspraken over welke vorm de klant het prettigst vindt. Of dit nu gaat via een vast uurtarief of een strippenkaart, wij doen wat voor de klant het beste werkt en vooral zonder moeilijk gedoe. Dat zie je overal in terug, ons motto is en blijft Keep IT Simple. Loop gewoon eens bij ons binnen en ontdek IT zelf.”

Agerion IT Hoeksche Zaken Magazine


Agerion IT Coen van den Berg en Stefan Frerichs IT Oud-Beijerland

Weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Dat delen we natuurlijk graag

Neem even contact op

Een vrijblijvende afspraak is zo geregeld

Meer nieuws