Hoeksche Waard

Agerion IT genomineerd voor Ondernemersprijs Hoeksche Waard 2024

19-03-2024
Agerion IT Bedrijfuitje 3 november 2023 Teamfoto

We nemen u even mee naar dinsdagmorgen 23 januari jongstleden. Een bijzondere mail van Loes Köhnemann plopt in de mailbox van Stefan Frerichs. Het onderwerp? ‘U bent genomineerd voor de Ondernemersprijs Hoeksche Waard 2024’. Stefan leest de kopregel snel een tweede keer. Genomineerd? Ondernemersprijs? Wij? Het nieuws verspreidt zich onder de collega’s, er wordt enthousiast gereageerd. 

Gaan we ervoor?

Eerlijk is eerlijk: Coen van den Berg en Stefan Frerichs wilden stiekem elkaar voor deze Ondernemersprijs naar voren schuiven. Beide heren zijn namelijk niet zo’n fan van de bühne. Bij Agerion IT laten we liever ons IT werk voor ons spreken.

Let's go!

Toch gaan we deze kans volle bak (en samen!) aanpakken. Gewoon, omdat ons team dat verdient. Het team met de 24 harde werkers die iedere dag geweldige IT oplossingen bedenken en ook echt realiseren. Dat inspireert ons, als ondernemers en als inwoners van de Gemeente Hoeksche Waard, om te blijven ontwikkelen. Ondernemen doe je nu eenmaal nooit alleen. We gaan er iets moois van maken.

We bestaan bijna 20 jaar en zijn de laatste jaren in toenemende mate actief in de Hoeksche Waard zelf. Deze nominatie is dan ook een enorme eer!

Stefan Frerichs, Agerion IT

Stemt u s.v.p. ook op ons?

Dat kan (in 2 minuten) hier: https://stem.ondernemersgalahw.nl/evenement


Agerion IT Stefan Frerichs

Ondernemersprijs Hoeksche Waard 2024

'Om genomineerd te worden is durf, lef, gedrevenheid, oog voor groei, duurzaamheid, continuïteit nodig en met aantoonbaar succes een resultaat als voorwaarde. Deze prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die langer dan 3 jaar bestaan.'

Wat een eer

We gaan ervoor!

Meer nieuws