Hoeksche Waard

Agerion IT finalist bij de Ondernemersprijs Hoeksche Waard

17-05-2024
Ondernemersprijs Coen en Stefan 2

Gisteravond was het na maanden spanning eindelijk zover: de finale van de Ondernemersprijs Hoeksche Waard. Op het Ondernemersgala werden de finalisten van alle categorieën in de spotlight gezet. Coen en Stefan mochten als finalist Agerion IT vertegenwoordigen in de categorie 'Ondernemersprijs'.

Ondernemerschap in de Hoeksche Waard

Dat de Hoeksche Waard bruist van ondernemerschap is al geruime tijd bekend. Met vele startende, sterk groeiende en gerenommeerde organisaties is het nog altijd goed wonen en werken op het eiland.

Jaarlijks Ondernemersgala Hoeksche Waard

Om dit ondernemerschap uit te dagen en te stimuleren organiseren Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), Startersnetwerk en De Maatschappij voor Handel en Nijverheid jaarlijks het Ondernemersgala. Dit evenement, dat een aanloop van diverse maanden kent, is de bekroning van 3 bijzondere categorieën: de Startersprijs, de Social Impact prijs en de Ondernemersprijs.

We hebben nog steeds geen idee wie ons heeft (of hebben) genomineerd, maar jeetje - wat was dit gaaf!

Coen van den Berg, Agerion IT

Agerion IT finalist Ondernemersprijs

Dit jaar hadden wij het genoegen genomineerd te zijn voor de laatste categorie, de Ondernemersprijs, bedoeld voor gerenommeerde organisaties in de Hoeksche Waard. Na een geweldige online publieksstemming, waarin we ontroerd waren door de enorme hoeveelheid stemmen op ons bedrijf, volgde het jurybezoek. Aangevuld door een uitgebreide vragenlijst op het gebied van missie, visie en ook financiële prestaties, ontstaat er zo voor de organisatie een realistisch vergelijk.  

Het Goudwisselkantoor en DB Workwear

Aan de hand van deze selectieprocedure bleven er slechts 3 finalisten over. Naaste mede-ondernemers als Jeroen de Ruiter en Kars van Dijk stonden we donderdagavond 16 mei dan ook in spanning op het podium. Na een drietal prachtige bedrijfsfilms, was het moment daar. We hielden de adem in en klapten met een goed gevoel voor Het Goudwisselkantoor. Deze prachtige organisatie, met een rijke historie en maar liefst 420 medewerkers ging er met de Ondernemersprijs vandoor. 

Ondernemersprijs Coen en Stefan 3

Een extra prijs van ons eigen team

Inmiddels staat er een prachtige oorkonde tezamen met het uitgebreide jury rapport bij ons op kantoor in Oud-Beijerland. Eenmaal binnen met deze bijzondere woorden, vulde ons eigen team deze nog even extra aan. Ze bezorgden ons daarbij twee prachtige (en smaakvolle!) pakketten, om te vieren dat we met elkaar zo ver zijn gekomen. Een bijzonder moment, want zonder ons team zijn we nergens.

Bedankt!

Daarom bedanken we ook graag al onze geweldige teamleden, die zich iedere dag inzetten om van Agerion IT een succes te maken. Het was een eer om genomineerd te worden en zo ontzettend ver te komen in deze competitie. Weer een mooie ervaring voor in de boeken!


3
Ondernemersprijs Coen en Stefan 2

Meer weten over onze achtergrond?

We leggen graag uit wat wij als IT bedrijf willen betekenen voor onze klanten.

Keep IT simple

Iedere dag opnieuw

Meer nieuws