Team

Agerion IT FD Gazelle 2023

23-11-2023
Agerion IT FD Gazellen 2023

Op donderdag 23 november 2023 organiseerde Het Financieel Dagblad voor de twintigste keer de FD Gazellen Awards. Een bijzondere ondernemersprijs voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. 

Snelgroeiende klanten

Bijzonder genoeg werken we dus niet alleen met enthousiaste, snelgroeiende klanten, maar zijn we er zelf inmiddels ook één. Agerion IT is sinds 2005 een nuchtere partner in grootzakelijke IT transities. Daar is sinds 2020 ook de MKB tak bijgekomen. 

Snelgroeiend MKB

'In de MKB markt merkten we namelijk dat er ondernemers zijn die op een zolderkamer beginnen en met een geweldig gevoel voor business razendsnel groeien in personeelsleden. Lees: meer devices, meer data, meer potentiële risico's. In de opstart begin je vaak met een IT partner in de relationele sferen - 'Och, dat kan mijn neef wel' - en zoek je plots naar een toekomstbestendige, uitbreidbare en toch veilige IT omgeving. Dat is iets waar wij ontzettend graag instappen. Een flexibele, begrijpelijke plattegrond tekenen en strategisch meedenken.'

Fantastisch!

Mario Jungmann

Gezond team

Dat doen we inmiddels met zo'n 25 collega's die dagelijks wereldwijd actief zijn. We hebben een geweldig netwerk in de corporate wereld en dragen bijvoorbeeld bij aan projecten van Baker Tilly International, Eye Wish en Bouwmaat. Zo zijn we ook met onze Enterprise goed gegroeid. 

FD Gazelle 2023

'Het is dan ook een eer, en vooral een staande ovatie richting ons team, dat we uitgeroepen zijn tot FD Gazelle 2023', deelt Stefan Frerichs. 'We doen dit met elkaar en zonder dit team is er ook geen bedrijf.'

Agerion IT Team Oud-Beijerland


1200x675 linkedin facebook
Agerion IT Julian Adam IT Projectmanagement

Bedankt voor het vertrouwen!

We zijn ontzettend trots op deze prijs. 

Met dank aan onze klanten

En ons bijzondere team

Meer nieuws