Agerion IT Team IT experts
Agerion IT Brady de Jong IT Support Hoeksche Waard

Lekker werken

Hè, lekker. De autorit is achter de rug. Met uw werktas in de hand stapt u het kantoor binnen. Bureau gevonden, werktas tegen de poot van de tafel aan en laptop op het bureau. Hoe ziet uw optimale werkplek er eigenlijk uit?

Wij vroegen het ons team

Binnen ons IT support team ligt de lat vrij hoog. We installeren niet alleen vele werkplekken bij bedrijven, we hebben natuurlijk ook een goed beeld van de huidige mogelijkheden in hardwareland.

Wat is voor jou belangrijk op je werkplek?

‘Ik kan naast buitenlicht, groen en collega's ook echt niet zonder een 2e of 3e scherm, mijn draadloze oortjes met noisecancelling en natuurlijk mijn laptop.’

Nigel Bakker

'Een goed toetsenbord en muis zijn cruciaal. Je werkt er tenslotte dagelijks mee, dan is (ergonomisch) comfort belangrijk. '

Luuk Poppeliers

Wat heb je om je heen?

Peace of mind. Hoe realiseren we dat? Naast een lichte werkplek (hallo, concentratie!), kan ook krachtige hardware een groot verschil maken. Een snelle laptop, een goede noise cancelling headphone en een fijn toetsenbord vergroot nu eenmaal het werkplezier en de werkethos.

Agerion IT Projectmanagement

Onze favorieten

Krachtige laptops

Geen vastlopers meer, nooit meer wachten, non-stop doorwerken.

Met 1 kabel verbonden

Plug een usb-c kabel in, die direct uw laptop oplaadt en de extra beeldschermen activeert.

Extra beeldschermen

Eén of twee extra (curved) beeldschermen zijn een verademing voor uw sneldheid van werken.

Toetsenbord en muis

Draadloos QWERTY toetsenborden met een fijne responssnelheid en een snelle muis on the side.

Noice cancelling headphones

Even afzonderen met uw lievelingsmuziek en piekfijn de meeting kunnen volgen.

Tools

Als de hardware klopt, de laptop op de standaard staat en het scherm aan is, zijn natuurlijk ook de tools die worden gebruikt van belang voor een fijne werkplek.

"Bij veel projecten wordt er te weinig geïnvesteerd in de voorbereiding, terwijl dit misschien wel de belangrijkste factor voor een succesvolle ERP-implementatie is."

Jeroen de Ruiter