Agerion IT Team IT experts

Fulltime

0 - 2 jr werkervaring (of meer!)

Oud-Beijerland

De hulplijn.

Houd jij van klantcontact? Lijkt het je leuk om werkplekken bij onze klanten in te richten? Help je graag bij het onboarden van nieuwe medewerkers? Neem dan even 5 minuten de tijd om te kijken of je klaar bent voor deze toffe functie.

Agerion IT Cybersecurity Hoeksche Waard

Heb jij

 • Een afgeronde mbo niveau 4 ICT opleiding, bijvoorbeeld IT Systems and devices of Medewerker ICT;
 • Grote interesse voor techniek, IT support en (netwerk)beheer;
 • Kennis van zowel Windows als Mac als besturingssysteem;
 • Een enthousiaste manier van handelen;
 • Een klantvriendelijke manier van communiceren;
 • De ambitie om jezelf en je klanten te laten groeien;
 • Het vermogen om zelfstandig te opereren;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in spraak als schrift;
 • Een rijbewijs of de ambitie om die op termijn te halen.

Als MKB IT Support Medewerker ben je

De hulplijn

Je krijgt dagelijks zowel telefonisch als per e-mail te maken met klanten op zoek naar deskundige hulp voor ad-hoc IT problemen. Je vindt het leuk om telefoontjes te behandelen en bent een vast, betrouwbaar contactpersoon voor onze klanten. Dit doe je zeer efficiënt en oplossingsgericht. No-nonsense, lekker de mouwen opstropen. Je bent leergierig en wat je nog niet weet, leer je al doende bij.

Een goed ontvangst

In het MKB ligt de groei-ratio vaak hoog. Het is aan jou om te zorgen dat onze klanten dit met de juiste IT middelen doen. Nieuwe medewerkers worden warm ontvangen binnen jouw werkplekbeheer. Je richt Microsoft 365 omgevingen feilloos in en koppelt teamleden aan de juiste diensten en producten. Dit doe je zowel op locatie als op afstand, afhankelijk van wat de klant het beste helpt.

Behulpzaam

Als MKB support medewerker anticipeer je niet alleen op de vragen van klanten, je denkt ook vooruit. Wat kan deze klant helpen? Welk risico lopen ze? Wat helpt ze nóg efficiënter te werken. Je draagt op een bescheiden wijze altijd behulpzame oplossingen aan. 

Als testconsultant schakel je tussen twee partijen: de implementatiepartner en onze eindklant. Jouw doel: zorgen dat beide partijen toewerken naar een goed functionerend systeem.

Wij bieden

 • Ons eigentijdse kantoor ligt in Oud-Beijerland, op nog geen 30 minuten ontspannen reizen van zowel Rotterdam als Breda.
 • We zijn een enthousiast, informeel team en hebben graag dat iedereen het goed heeft.
 • Dit betekent een prima salaris, maar ook een laptop van de zaak.
 • De dagelijks zeer afwisselende functie zorgt voor een spoedige persoonlijke ontwikkeling en alle vrijheid om je vleugels uit te slaan.
Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg Oud-Beijerland
Agerion IT Nick Visser Wesley van Buuren Hogeschool Rotterdam Business Information Management
Agerion IT Dutch Women in Tech

Kom eens vrijblijvend kennismaken

In enkele minuten weten we vaak of het klikt of niet. Bellen of mailen kan altijd, of kom gerust eens bij ons langs. We waarderen collega's die enthousiast en gemotiveerd zijn. Zo zetten we er met elkaar de schouders onder en kunnen we het MKB in de Hoeksche Waard op een goede manier van dienst zijn. 

Agerion IT Coen van den Berg

Lijkt het je leuk om met ons mee te vliegen?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Of neem even rechtstreeks contact op met Stefan Frerichs of Coen van den Berg. Zij kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de ins en outs van zowel Agerion IT als de positie die je bij ons in kunt gaan vullen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer direct

Verder praten over deze functie? Dat kan. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.