VACATURE

Microsoft Power Platform Consultant

Full-time baan | ICT | 0-3 jaar werkervaring

Ben jij fan van het maken van dashboards en apps? Vertaal jij cruciale informatie van een klant in een real-time overzicht? Heeft het Microsoft PowerPlatform stiekem je hart een beetje gestolen? Neem dan even 5 minuten de tijd om te kijken of je klaar bent voor deze toffe functie.

The ordinary path

In de IT wordt er vaak langdurig gewerkt aan projecten. Transities binnen grote ondernemingen kosten vaak veel tijd en dialoog. Agerion IT begeleidt al bijna 20 jaar complexe IT projecten volgens een voor de markt bijzonder motto: keep IT simple.

Om onze klanten in toenemende mate te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Microsoft Power Platform Consultant.

The next level

Als Power Platform consultant ontwikkel je:

 • Handige tools
  Je luistert naar ondernemers op zoek naar zinvolle verbeteringen en weet dit om te zetten in een realistisch plan wat je met enthousiasme (indien nodig samen met collega’s) ten uitvoering brengt.
 • Een goed gevoel voor ondernemerschap
  Je voelt goed aan waar ondernemers behoefte aan hebben en hoe er binnen een bedrijf wordt gedacht. Zo weet je hoe je bedrijven kunt laten groeien, op basis van real-time data.
 • Technische (low-code) juweeltjes
  Je bouwt tijdloze, hufterproof apps, dashboards en andere automatiseringen. Je hebt een analytische blik en bent niet vies van technisch werk.

Als Power Platform Consultant heb je de vrijheid om creatief te zijn, bedrijfskundige processen door te lichten en vernuftige oplossingen te bedenken. Het staat vrij om te sparren met je teamleden en de ondernemer die als klant aan je tafel zit. Het doel: vooruit komen.

Vooropleiding
Een vooropleiding op het gebied van het Microsoft Power Platform is niet noodzakelijk. Leergierigheid en de ambitie om low-code te ontwikkelen is natuurlijk wel gewenst. We leiden je intern met plezier op in dit vak, zodat je je kennis op een mooie, hands-on manier kunt ontwikkelen. 

Heb jij:

 • Een leergierige mentaliteit en neem je snel nieuwe informatie in je op;
 • Een hbo/wo werk- en denkniveau, liefst op het snijvlak van techniek en bedrijfskunde;
 • Plezier in het werken met het Microsoft Power Platform;
 • Een hulpvaardige en bedrijfskundige insteek om bedrijven te laten groeien;
 • Het vermogen om zelfstandig te opereren en procesmatig te denken;
 • Een secure manier van werken; waarmee je visueel heldere apps en dashboards ontwikkelt;
 • Een goed Nederlands en Engels schrift en een vloeiende Nederlandse spraak;
 • Een rijbewijs en daarmee de vrijheid om projecten ook op locatie op te pakken?

 

Dan bieden we je graag een mooie werkplek bij Agerion IT

Ons eigentijdse kantoor ligt in Oud-Beijerland, op nog geen 30 minuten ontspannen reizen van zowel Rotterdam als Breda. We zijn een enthousiast, informeel team en hebben graag dat iedereen het goed heeft. Dit betekent een prima salaris, maar ook een auto en laptop van de zaak. De dagelijks zeer afwisselende functie zorgt voor een spoedige persoonlijke ontwikkeling en alle vrijheid om je vleugels uit te slaan.

 

Lijkt het je leuk om met ons mee te vliegen?

Reageer dan op deze advertentie, of neem even rechtstreeks contact op met Stefan Frerichs of Coen van den Berg. Zij kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de ins en outs van zowel Agerion IT als de positie die je bij ons in kunt gaan vullen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!