Agerion IT Team IT experts

4-5 dagen per week

1-3 jaar werkervaring

Oud-Beijerland

Test, test!

Voorkom jij graag problemen? Overzie jij IT integraties en functionele testen goed? Heb je er plezier in mensen aan te sturen? Scroll dan vooral even door naar de details van deze toffe functie. 

Agerion IT Ruhi Chatterjee IT Testconsultant

Heb jij

 • Een hbo/wo werk- en denkniveau;
 • 32-40 per week de tijd om je schouders eronder te zetten;
 • Een secure, analytische blik;
 • Het doorzettingsvermogen om grotere testtrajecten van A tot Z te vervullen;
 • De motiverende insteek om jezelf en je team scherp te houden;
 • Een duidelijke, begripvolle manier van communiceren binnen teams;
 • Een goed Nederlands en Engels schrift en een vloeiende spraak in deze talen;

Als testconsultant denk je

Vooruit

Fijn als je een vooruitziende blik hebt en probleem aan ziet komen. Als medior testconsultant en testcoördinator is het namelijk een pré dat je potentiële obstakels voortijdig doorziet en in kaart brengt.

In oplossingen

Problemen zijn er om opgelost te worden. Je neemt je team daarin mee, denkt testscenario's uit en geeft eenieder daarin zijn/haar aandeel. Je begeleidt het testen en bent niet vies van het zelf uitvoeren van testen.

Analytisch

Het correct beoordelen van testresultaten vergt een scherp analytisch vermogen om issues te doorgronden en vervolgacties efficiënt uit te zetten bij de juiste personen. 

Als verbinder

In jouw coördinerende rol ben je aanspreekpunt voor zowel collega's als klanten en implementatiepartners. Belangrijk dus dat je alle belangen goed in kunt schatten en naar een gezamenlijk einddoel kunt brengen.

Wij bieden

 • Ons eigentijdse kantoor ligt in Oud-Beijerland, op nog geen 30 minuten ontspannen reizen van zowel Rotterdam als Breda. We streven daarbij naar een gezonde balans tussen werken op kantoor, vanuit huis en vanaf de klantlocatie.
 • We zijn een enthousiast, informeel team en hebben graag dat iedereen het goed heeft. Dat uit zich in een fijne werkplek, toffe teamuitjes, een goed pensioen en zelfs een inpandige sportschool waar we samen trainen.
 • Dit betekent een prima salaris (bestaande uit een vast en een variabel component waar je zelf invloed op hebt) en voldoende vakantiedagen, maar ook een auto en laptop van de zaak.
 • De dagelijks zeer afwisselende functie zorgt voor een spoedige persoonlijke ontwikkeling (denk aan trainingen en opleidingen!) en alle vrijheid om je vleugels uit te slaan.
Agerion IT Edwin Rozema en Laura van Oudheusden IT Projectmanagement
Agerion IT Team Vacatures
Agerion IT Bedrijfsuitje Vacature

The ordinary path

In de IT wordt er vaak langdurig gewerkt aan projecten. Transities binnen grote ondernemingen kosten vaak veel tijd en dialoog. Agerion IT begeleidt al bijna 20 jaar complexe IT projecten volgens een voor de markt bijzonder motto: keep IT simple.

Om onze klanten in toenemende mate te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een leergierige medior Testconsultant / Testcoördinator. Ons testteam buigt zich namelijk continu over bijvoorbeeld Microsoft Dynamics F&O implementaties en kassatrajecten en is toe aan versterking.

Technisch én functioneel
Mooie van deze rol is dat je tweeledig kijkt naar een proces. Je zorgt als testconsultant dat ieder proces zowel functioneel als technisch klopt. Dit maakt dat je vanuit de technische kant snel nieuwe technieken en applicaties leert kennen. Enige affiniteit met interfacing is wat ons betreft een pré voor wat betreft werkplezier en werksnelheid.

Aan de functionele kant krijg je snel diverse functionele (retail) processen tot je en een interessant kijkje in de keuken van mooie bedrijven. Al met al een uitdagende functie, waarin jouw verantwoordelijkheid er voor zorgt dat alles daadwerkelijk doet wat het moet doen.

Coördinerend vermogen
Dit vergt coördinerend vermogen. Je schakelt namelijk met diverse partijen, waaronder je team, de klant én de implementatiepartner. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van het complete testtraject. Het voorbereiden, uitvoeren, maar ook de planning van het testen zijn jouw verantwoordelijkheid.

Vooropleiding
Enige werkervaring is voor deze functie een vereiste. Dit houdt concreet in dat je met 1 tot 3 jaar ervaring in het testveld snel opgestart kan zijn en mee kan draaien op mooie projecten in binnen- en (indien het je voorkeur heeft) buitenland. Logisch kunnen denken in bedrijfsprocessen en op zijn minst affiniteit hebben met de technische kant (denk aan een afgeronde Business Information Management of Bedrijfskundige opleiding) maakt je sneller inzetbaar als een medior consultant / coördinator.

Zelfstandig opereren
Binnen Agerion IT werken we graag met veel vrijheid en heldere verantwoordelijkheden. We vertrouwen op jouw zelfredzaam vermogen. Tezamen met een stuk enthousiasme en leergierigheid, maakt dat je zelfsturend kunt floreren in deze rol en alle doorgroeimogelijkheden hebt naar een senior functie.

Agerion IT Coen van den Berg

Lijkt het je leuk om met ons mee te vliegen?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Of neem even rechtstreeks contact op met Stefan Frerichs of Coen van den Berg. Zij kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de ins en outs van zowel Agerion IT als de positie die je bij ons in kunt gaan vullen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer direct

Verder praten over deze functie? Dat kan. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.