Agerion IT Team IT experts

24-32 uur

MBO werk- en denkniveau

Oud-Beijerland

De duizendpoot.

Houd jij van organiseren? Werk je graag je to do list iedere dag leeg? Draai jij je hand niet om voor het verzorgen van de administratie, notulen, correspondentie, contracten en evenementen?

Agerion IT Cybersecurity Hoeksche Waard

Heb jij

 • Een MBO werk- en denkniveau;
 • Plezier in de rol van directiesecretaresse;
 • Het enthousiasme om een (management) team proactief te ondersteunen;
 • Een professionele manier van werken;
 • Ervaring met administraties (verwerken van boekingen, facturatie, etc.);
 • De Nederlandse en Engelse taal onder de knie, zowel in spraak als schrift;
 • De ambitie om een organisatie verder te professionaliseren;
 • Het vermogen om zelfstandig te opereren;
 • De rust om snel te schakelen zonder het overzicht te verliezen;
 • Een rijbewijs of de ambitie om die op korte termijn te halen.

Als Management Assistent ben je

De rechterhand van het MT

Je ondersteunt twee directieleden op (vrijwel) dagelijkse basis met administratieve werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Dit kan van personele zaken (roosters, lonen, kilometerregistraties) tot het verzorgen van bedrijfsuitjes of relatiegeschenken zijn. Het beheren van de (financiële) administratie behoort ook tot je takenpakket. Hier heb je dan ook affiniteit (en liefst enige ervaring) mee. Je bent verder bezig met het opmaken, bijhouden en verlengen van contracten en het onboarden van nieuwe collega's.

Een stabiele basis

Je standplaats is ons kantoor in Oud-Beijerland. Hier regel jij het reilen en zeilen. Denk aan het welkom heten van klanten en nieuwe collega's, maar ook de uitstraling van ons kantoor. De aankleding, de boodschappen, de voorraden, de openstaande facturen, alles is met dank aan jou onder controle.

Bevlogen

Onze voorkeur gaat uit naar een management assistent met hart voor de zaak. Een klik met het MT en het team is belangrijk. We werken graag met bevlogen, leergierige mensen. Ervaring met computers en financiële administraties is een pre.

Als testconsultant schakel je tussen twee partijen: de implementatiepartner en onze eindklant. Jouw doel: zorgen dat beide partijen toewerken naar een goed functionerend systeem.

Wij bieden

 • Ons eigentijdse kantoor ligt in Oud-Beijerland, op nog geen 30 minuten ontspannen reizen van zowel Rotterdam als Breda.
 • We zijn een enthousiast, informeel team en hebben graag dat iedereen het goed heeft.
 • Dit betekent een prima salaris, maar ook een laptop van de zaak.
 • De dagelijks zeer afwisselende functie zorgt voor een spoedige persoonlijke ontwikkeling en alle vrijheid om je vleugels uit te slaan.
Agerion IT Stefan Frerichs en Coen van den Berg Oud-Beijerland
Agerion IT Maarten van den Linden Projectmanagement retail
Agerion IT Dutch Women in Tech

Kom eens vrijblijvend kennismaken

In enkele minuten weten we of het klikt of niet. Bellen of mailen kan altijd, of kom eens bij ons langs. We waarderen collega's die enthousiast en gemotiveerd zijn. Zo zetten we er met elkaar de schouders onder en kijken we naar een gezonde lange-termijn ontwikkeling van Agerion IT.

Agerion IT Coen van den Berg

Lijkt het je leuk om met ons mee te vliegen?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Of neem even rechtstreeks contact op met Stefan Frerichs of Coen van den Berg. Zij kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de ins en outs van zowel Agerion IT als de positie die je bij ons in kunt gaan vullen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer direct

Verder praten over deze functie? Dat kan. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.