Agerion IT Team IT experts

Fulltime

0-3 jaar werkervaring

Oud-Beijerland

Alleswillers.

Houd jij van afwisseling? Snel schakelen? Samenwerken met enthousiaste ondernemers? Ben je proactief en gericht op persoonlijke en zakelijke groei? Neem dan even 5 minuten de tijd om te kijken of je klaar bent voor deze toffe functie.

Agerion IT Arthihan Velauthapillai Microsoft Power Platform

Heb jij

 • Een hbo/wo werk- en denkniveau, liefst op snijvlak techniek en bedrijfskunde;
 • Een ongeremd enthousiasme en ben je van een leergierig kaliber;
 • Ambitie om jezelf en je klanten te laten groeien;
 • Hulpvaardige insteek in je zakelijke relaties;
 • Het vermogen om zelfstandig te opereren en procesmatig te denken;
 • Een goed Nederlands en Engels schrift en een vloeiende Nederlandse spraak;
 • Een rijbewijs en daarmee de vrijheid om projecten ook op locatie op te pakken?

Als Junior Consultant MKB ben je

De hulplijn

Je krijgt dagelijks te maken met klanten op zoek naar deskundige hulp voor ad-hoc IT problemen. Jij bent een vast, betrouwbaar contactpersoon en gaat creatief en oplossingsgericht te werk. No-nonsense, lekker de mouwen opstropen. Je bent leergierig en wat je nog niet weet, leer je al doende bij.

Klaar voor meer

In het MKB ligt de groei-ratio vaak hoog. Het is aan jou om te zorgen dat onze klanten dit met de juiste IT middelen doen. Strategisch vooruitdenken, helder uitwerken en doeltreffend adviseren is de sleutel. Goed kunnen samenwerken en het snel willen doorzien van andermans bedrijf is hierin een pré.

Graag verbonden

In verbinding blijven is cruciaal voor de reputatie en groei van een MKB organisatie. Je regelt niet alleen Microsoft 365 gerelateerde zaken als mailboxen en licenties, maar ook de VoIP roll-outs zodat er ook telefonisch een sterke structuur wordt gebouwd.

Als testconsultant schakel je tussen twee partijen: de implementatiepartner en onze eindklant. Jouw doel: zorgen dat beide partijen toewerken naar een goed functionerend systeem.

Wij bieden

 • Ons eigentijdse kantoor ligt in Oud-Beijerland, op nog geen 30 minuten ontspannen reizen van zowel Rotterdam als Breda.
 • We zijn een enthousiast, informeel team en hebben graag dat iedereen het goed heeft.
 • Dit betekent een prima salaris, maar ook een auto en laptop van de zaak.
 • De dagelijks zeer afwisselende functie zorgt voor een spoedige persoonlijke ontwikkeling en alle vrijheid om je vleugels uit te slaan.
Agerion IT Coen van den Berg Frank Frerichs en Stefan Frerichs bestuur
Agerion IT Nick Visser Wesley van Buuren Hogeschool Rotterdam Business Information Management
Agerion IT Dutch Women in Tech

The ordinary path

In de IT wordt er vaak langdurig gewerkt aan projecten. Transities binnen grote ondernemingen kosten vaak veel tijd en dialoog. Agerion IT begeleidt al bijna 20 jaar complexe IT projecten volgens een voor de markt bijzonder motto: keep IT simple.

Dit motto slaat ook bij de MKB ondernemer in toenemende mate aan. Daarom zoeken wij iemand die voor onze MKB tak aan het roer wilt en durft te gaan staan.

Agerion IT Coen van den Berg

Lijkt het je leuk om met ons mee te vliegen?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Of neem even rechtstreeks contact op met Stefan Frerichs of Coen van den Berg. Zij kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de ins en outs van zowel Agerion IT als de positie die je bij ons in kunt gaan vullen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer direct

Verder praten over deze functie? Dat kan. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.