Agerion IT Team IT experts

Fulltime

0-3 jaar werkervaring

Oud-Beijerland

Testing, testing, 365

Word jij blij van loepzuivere processen afleveren? Doorzie jij bepaalde bugs snel? Heb je er plezier in mensen aan te sturen? Neem dan even 5 minuten de tijd om te kijken of je klaar bent voor deze toffe functie.

Agerion IT Ruhi Chatterjee Testcoordinatie corporate

Heb jij

 • Een hbo/wo werk- en denkniveau;
 • 4-5 dagen in de week beschikbaar om lekker door te werken;
 • Een heldere, analytische blik;
 • Het enthousiasme om jezelf en een team op lange termijn te motiveren;
 • Doorzettingsvermogen om complexe zaken doordacht op te lossen;
 • Een heldere, communicatieve insteek in je zakelijke contact;
 • Een goed Nederlands en Engels schrift en een vloeiende spraak in deze talen;

Als testconsultant denk je

In problemen

Het wordt niet vaak gevraagd – mensen die in problemen kunnen denken – maar wij doen het. Als Dynamics 365 testconsultant is het namelijk een pré dat je potentiële obstakels voortijdig doorziet en in kaart brengt.

In oplossingen

Let wel, als je daarnaast ook maar in oplossingen kunt redeneren. Je schakelt vanuit de constatering van problemen snel door naar hoe het opgelost moet worden. Zo denk je testscenario’s uit en werk je deze samen met je team in detail uit. Je begeleidt het testen en bent niet vies van het zelf uitvoeren van testen.

Analytisch

Het is belangrijk om met een scherp analytisch vermogen te kunnen kijken naar de tests. Alleen zo kun je de testresultaten correct beoordelen.

Als verbinder

Als testconsultant schakel je tussen twee partijen: de implementatiepartner en onze eindklant. Jouw doel: zorgen dat beide partijen toewerken naar een goed functionerend systeem.

Wij bieden

 • Ons eigentijdse kantoor ligt in Oud-Beijerland, op nog geen 30 minuten ontspannen reizen van zowel Rotterdam als Breda.
 • We zijn een enthousiast, informeel team en hebben graag dat iedereen het goed heeft.
 • Dit betekent een prima salaris, maar ook een auto en laptop van de zaak.
 • De dagelijks zeer afwisselende functie zorgt voor een spoedige persoonlijke ontwikkeling en alle vrijheid om je vleugels uit te slaan.
Agerion IT Coen van den Berg Frank Frerichs en Stefan Frerichs Oud-Beijerland
Agerion IT Team Vacatures
Agerion IT Team Bedrijfsuitje

The ordinary path

In de IT wordt er vaak langdurig gewerkt aan projecten. Transities binnen grote ondernemingen kosten vaak veel tijd en dialoog. Agerion IT begeleidt al bijna 20 jaar complexe IT projecten volgens een voor de markt bijzonder motto: keep IT simple.

Om onze klanten in toenemende mate te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een inventieve Dynamics 365 testconsultant. Er wordt binnen ons team veelal gewerkt met Dynamics 365 voor Finance en Operations (F&O), een Microsoft ERP-applicatie die tegenwoordig veel in de markt wordt ingezet.

Technisch én functioneel
Mooie van deze rol is dat het tweeledig kijkt naar een proces. Je zorgt als testconsultant dat ieder proces zowel functioneel als technisch klopt. Dit maakt dat je vanuit de technische kant snel nieuwe technieken en applicaties leert kennen. Aan de functionele kant krijg je snel diverse functionele (retail) processen tot je en een interessant kijkje in de keuken van mooie bedrijven. Al met al een uitdagende functie, waarin jouw verantwoordelijkheid er voor zorgt dat alles daadwerkelijk doet wat het moet doen.

Vooropleiding
Het hebben van Dynamics 365 kennis is in deze startende functie voor ons geen must. Wij zorgen voor een gedegen interne opleiding, om je verder te helpen in je groei. Leergierigheid en enthousiasme op dit vlak is natuurlijk een goede zaak, evenals feeling met bedrijfsprocessen.

Agerion IT Coen van den Berg

Lijkt het je leuk om met ons mee te vliegen?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Of neem even rechtstreeks contact op met Stefan Frerichs of Coen van den Berg. Zij kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de ins en outs van zowel Agerion IT als de positie die je bij ons in kunt gaan vullen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer direct

Verder praten over deze functie? Dat kan. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.