VoIP

Ook op afstand verbonden

Vandaag de dag staat er geen ratelende telefooncentrale meer aan de voet van uw bedrijf. Agerion IT richt graag uw telefonie op een veel praktischere wijze voor u in. Dat doen we met VoIP. Wat dat is?

Wat is VoIP

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Hiermee bel je niet meer via een analoge of digitale (ISDN) lijn via een openbaar telefoonnetwerk naar andere telefoonnummers, maar via internet naar IP adressen. De gesprekskwaliteit overtreft hiermee bij VoIP telefonie in veel gevallen het digitale of analoge telefoneren.

Bereikbaar zijn

Onbereikbaar zijn voor vragen of klachten brengt in deze tijd behoorlijke gevolgen met zich mee. Met VoIP zorgen we dat je geen gesprek mist en zelfs inzicht hebt in het aantal aangekomen of juist gemiste telefoontjes.

Zakelijke telefonie kan goedkoper

VoIP is niet alleen zeer praktisch. Het geeft in veel gevallen ook een lagere telefoonnota. Onze ervaring is dat er gemiddeld tot wel 50% minder wordt betaald aan telefoonkosten, terwijl het gebruiksgemak en de bereikbaarheid verbeteren.

Hardware

Agerion IT levert de populairste toestellen en accessoires van de merken Grandstream, Yealink, Cisco, Gigaset, Plantronics en Linksys. Zo krijgt iedere werknemer het juiste (vaste) toestel of een goede headset als er veel telefonisch contact wordt gelegd.

Op zowel vaste als mobiele telefoon

Hele dagen aan een bureau werken lijkt niet meer van deze tijd. Met speciale apps voor iOS en Android kunnen smartphones gemakkelijk worden gebruikt om te bellen vanuit het vaste zakelijke nummer. Zo schakelt u met gemak tussen mobiele telefoon, bureautoestel en zelfs een werkplek thuis.

Koppeling CRM systeem

Op afstand samenwerken vergt soms veel discipline binnen een team. Heeft iemand die klant al gesproken? Is die klacht al in behandeling? Ons VoIP systeem is met gemak te koppelen aan systemen als Outlook, Salesforce of Zendesk. Zo wordt het administratieve werk verminderd en het gebruiksgemak binnen het team verhoogd.

Bovendien gaat de koppeling in veel gevallen zelfs zo ver, dat bij een inkomend telefoontje direct de bijbehorende klantenkaart direct op het computerscherm kan worden geopend. Niet meer nodeloos zoeken. Klik en klaar.

Houd 06-nummer privé

Als ondernemer is het fijn om te kunnen genieten van een rustig weekend weg of een ontspannen vakantie. Door te werken met VoIP onstaat er niet alleen een enorme vrijheid qua werkplek, maar ook is uw mobiele nummer beter afgeschermd. Telefonisch contact verloopt via een vast nummer, is gemakkelijk door te schakelen naar andere collega’s en zorgt er voor dat vakantie vanaf nu ook echt vakantie is.

VoIP in een vogelvlucht

  • Dagelijks opzegbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eigen beheer mogelijk
  • Kostenbesparing
  • Innovatieve telefonie
  • Onderling gratis bellen
  • Stabiel platform
  • Continue ontwikkeling
  • CRM koppelingen
  • Statistieken zichtbaar