Stefan Frerichs

Biografie

Totaal tegen de gevestigde orde in, hebben we hier te maken met iemand die liever 200 ballen hoog houdt, dan een schamele 100. Partner Stefan Frerichs heeft een enorme vergaarbak aan kennis en niet te vergeten een tomeloze energie. Daarmee fungeert hij als spil binnen Agerion, voor zowel het team als de klanten. 

‘Het werk dat op mijn bord terecht komt, is al met al soms wat chaotisch en zéér gevarieerd. Dat is iets waar ik me prettig bij voel. Ik ben er dag in dag uit mee bezig om hier zo veel mogelijk structuur in aan te brengen.’

– Stefan Frerichs, Agerion IT

Ooit begonnen in de “techniek”, heeft Stefan veel ervaring opgedaan in de development, infrastructuur en hosting. Dit werd verrijkt door zijn opleiding Business & IT Management en inmiddels past hij dit al weer enige jaren toe op diverse vlakken binnen de IT.

Vandaag de dag functioneert hij o.a. als project- en accountmanager bij Baker Tilly International. In nauw contact met de klant, denk aan de wekelijkse catch-up met de CIO, stuurt hij collega’s aan op de nodige projecten.

‘Ik vind het altijd prachtig als je ergens over mee kunt praten met collega’s en klanten wanneer ze helemaal niet weten dat je daar verstand van hebt. Bij BTI ben ik bijvoorbeeld projectmanager en accountmanager, maar toen laatst van hen een e-mail in mijn spam belandde heb ik ze even geholpen met het aanpassen van hun SPF-records. Die verbazing is altijd leuk.’

– Stefan Frerichs, Agerion IT

Stefan denkt daarbij in oplossingen en kent weinig onoverkomelijke obstakels in de IT. Klanten delen dan ook graag een probleem of idee, om dit van het begin tot het einde samen met hem door te kunnen werken.

Naast de grote Enterprise focus, ligt een deel van Stefan zijn hart nog altijd bij het MKB. De groeiers ondersteunen met het juiste IT landschap, zodat ze ook daadwerkelijk gezond groeien, geeft hem een kick. Stefan is dan ook samen met Arthi en Maarten één van de accelerators van onze MKB divisie.

‘Anders dan de veelvoorkomende specialistische IT teams, is het team van Agerion zeer breed inzetbaar. We kunnen de grote enterprise klanten met een enorme bevlogenheid en kundigheid bedienen, maar vinden het ook leuk en uitdagend om onze buren op het industrieterrein te voorzien van de laatste IT-oplossingen.’

– Stefan Frerichs, Agerion IT

Kennismaken met Stefan?

Schroom niet om eens vrijblijvend contact op te nemen.

STEFAN’S EXPERTISES:

  • Projectmanagement
  • Verandertrajecten
  • IT Strategie en Consultancy
  • Trends en IT oplossingen
  • Techniek en infrastructuur
  • Webdevelopment, cloud en hosting