Nigel Bakker

  BIOGRAFIE

  De toenemende data-verzameling in de wereld is een feit. De kunst is deze data ook echt van waarde maken voor een onderneming. Nigel Bakker werkt graag met data. Hij visualiseert het in handzame rapportages en integreert het zelfs in verschillende apps. Denk aan een Microsoft Power BI integratie in de Teams omgeving: vlot inzichten delen binnen een alledaags communicatiemiddel.

  Nigel is geboren en getogen in het prachtige Axel in Zeeuws-Vlaanderen. Van kleins af aan gek van muziek en goed met computers. Dat maakte hem vanaf 2012 dan ook woonachtig in Breda, waar hij naast de ontwikkeling van zijn muzikale passie ook de studie Business IT & Management afrondde.

  Na zijn studie kwam Nigel bij een grote multinational terecht. Een prachtige kans en een mooie leerschool.

  ‘Geweldig om op mijn leeftijd intern ervaring op te kunnen doen bij een multinational. Hier is de uitdaging uit verschillende hoeken van de (internationale) organisatie data op 1 plek zien te krijgen. Met een sprong in een groot diepe leer je snel heel gericht (door)vragen en kaderen.’

  – Nigel Bakker, Agerion IT

  Zo is Nigel al snel mooie ervaringen rijker op gebied van datawarehousing, project tools en datavisualisatie.

  Ik miste alleen de verbinding en was op zoek naar meer variatie in mijn werk en samenwerking met collega’s en klanten. Een vriend wees me op Agerion IT. Een compacter en bedreven team, waar ik me meer op mijn plek voel. Fijn om hier op kantoor te zijn en op z’n minst 1 iemand blij te maken op een dag.’

  – Nigel Bakker, Agerion IT

  Nigel is dan ook voortvarend gestart binnen ons team. Hij draait bijvoorbeeld al snel mee in de Microsoft Power Platform ontwikkelingen binnen Agerion IT.

  ‘Heerlijk, op naar de Eureka’s als we weer mooie oplossingen ontwikkelen!’

  – Nigel Bakker, Agerion IT

  agerion-it-nigel-bakker-welkom

  KENNISMAKEN MET NIGEL?

  Schroom niet om eens vrijblijvend contact op te nemen.

  NIGEL’S EXPERTISES:

  • Microsoft Power Apps
  • Microsoft Power Automate
  • Microsoft Dynamics 365
  • Datawarehousing
  • Datarapportage / visualisatie