Luuk Poppeliers

  BIOGRAFIE

  Hij schroeft ze met plezier uit elkaar en beter nog – weet als geen ander hoe hij ze op de juiste manier in elkaar zet. Luuk, geboren en opgegroeid in het mooie Puttershoek aan de Oude Maas, weet wel raad met computers.

  Als IT Support Consultant een cruciale skill: weten wat je aan het doen bent. Luuk is niet bang om met nieuwe hard- en software te werken. Hij duikt er vol enthousiasme in en is dan ook vaak de persoon die wordt gevraagd om nieuwe apparaten te installeren.

  Zodoende realiseert hij de meest up-to-date werkplekken, die hij graag goed aansluit op het bedrijfsnetwerk. Zo creëert hij een gedegen IT basis voor bedrijven en probeert deze – aan de hand van de klantwensen – natuurlijk ook op orde te houden.

  Een tweede tak van sport waar Luuk zich graag mee bezig houdt is problemen oplossen. Samen met collega’s Remco Valdez en Arthihan Velauthapillai runt hij onze IT Support desk, waar klanten 24/7 met vragen terecht kunnen.

  Mijn ervaring binnen de IT wereld? Een nooit eindigende cirkel van verandering.

  – Luuk Poppeliers, Agerion IT

  agerion-support-team-2

  Dan zet ik pas echt mijn computer met een voldaan gevoel uit: als ik een dag lang problemen heb opgelost.

  – Luuk Poppeliers, Agerion IT

  Erg mooi om te zien hoe Luuk zich als een vis in het water voelt bij klanten als VISUfarma en SIW Steigerwerken. Wie weet kan hij ook voor uw onderneming een mooi verschil maken?

  KENNISMAKEN MET LUUK?

  Schroom niet om eens vrijblijvend contact op te nemen.

  LUUK’S EXPERTISES:

  • Hardware installatie en configuratie
  • Software updates
  • Netwerkinstallatie- en beheer
  • ICT Support