Edwin Rozema

  BIOGRAFIE

  Dat je via een afstudeerstage in een uitdagende functie kunt rollen, wordt vaak geclaimd, maar door Edwin Rozema ook daadwerkelijk gedaan. Door zijn onderzoek naar de inzetbaarheid van het Microsoft Power Platform binnen Agerion, werden niet alleen wij, maar ook hij enthousiast over de kansen die we samen op dit vlak in de IT zien. Daarom zet Edwin zijn Power BI werk enthousiast voort binnen het Agerion IT team.

  Hoewel Edwin bij ons binnen komt via de Hogeschool Rotterdam ontbreekt het hem niet aan ervaring. De ondernemende Dordtenaar is niet vies van werken:

  ‘Ik ben op mijn 16e begonnen met netwerkbeheer bij een organisatie waardoor ik naar de technische kant van IT werd getrokken. Met latere opdrachten is dit meer verschoven naar de bedrijfskundige kant en consultancy. Ik heb dus een goede basis qua ervaring, maar er valt altijd te leren.’

  – Edwin Rozema, Agerion IT

  Dat leren zit Edwin in het bloed. Hij houdt zich graag bezig met technologische ontwikkelingen en innovatieve onderwerpen. Neem bijvoorbeeld het blockchain project waar hij zich mee bezig heeft gehouden en de Security minor waarmee hij zijn CPSRP titel heeft behaald.

  ‘Nieuwe uitdagingen en onderwerpen zorgen ervoor dat ik geïnteresseerd en gemotiveerd blijf.’

  – Edwin Rozema, Agerion IT

  Vooral Business Intelligence en Security spreken Edwin aan. Business Intelligence vanuit de drang om nuttige Power BI dashboards te maken voor de gebruikersorganisatie en security omdat het een steeds groter wordend probleem is.

  edwin-rozema-ed-berk-agerion-it

  ‘Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om na te denken over mogelijke oplossingen tegen DDOS aanvallen.’

  – Edwin Rozema, Agerion IT

  Edwin gaat zich binnen Agerion verder ontwikkelen op het gebied van Dynamics365 consultancy, Power BI consultancy en IT-support. Hierin werkt hij veel samen met Maarten van der Linden en Arthihan Velauthapillai, onze andere Power Platform experts.

  ‘Ik verwacht regelmatig met Maarten te gaan samenwerken gezien zijn prominente rol in de ontwikkeling van Power BI omgevingen. We hebben beiden veel interesse in Business Intelligence en zouden onze kennis en kunde graag verder uitbouwen. Mooi om onderdeel te zijn van zo’n hecht team van collega’s. Het formaat van de organisatie maakt het mogelijk dat iedereen elkaar kent en zich bewust is van elkaars krachten en zwaktes. Dit maakt dat er projectmatig snel geschakeld kan worden en de juiste persoon op de opdracht gezet wordt.’

  – Edwin Rozema, Agerion IT

  KENNISMAKEN MET EDWIN?

  Of eens vrijblijvend spreken over innovaties van zijn hand? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen.

  EDWIN’S EXPERTISES:

  • Microsoft Power BI
  • IT security: Privacy, Security en Risk
  • VoIP installaties
  • Microsoft Dynamics365
  • Technische ondersteuning