system-now-v.2

 

Ga niet langer gebukt onder de extra werkdruk van de NOW-regeling. Maak gebruik van System NOW.

Snel inzicht in:

  • Welke klanten hebben NOW ingediend?
  • Welke collega beheert welke dossier?
  • Welke stukken ontbreken er bij deze klant nog?
  • Welke status heeft deze NOW aanvraag?

 

Regel de NOW-aanvragen

Roeien met een setje extra riemen, dat kunnen we allemaal wel eens gebruiken. System NOW is ontworpen om accountants- en administratiekantoren te ontlasten. Het gemakkelijke dashboard geeft een helder overzicht van de lopende aanvragen en voegt toekomstige aanvraagronden met gemak toe.

 

Teamwork

Binnen uw team heeft eenieder zo zijn/haar eigen aanvragen lopen. In System Now klikt de betreffende accountmanager met gemak naar zijn/haar portefeuille en heeft real-time inzicht in de stand van zaken. Zit een bepaalde collega tot over zijn/haar oren in het werk? Dat is ook in één klik helder, zodat tijdig bijgesprongen kan worden en eventueel extra ziekteverzuim wordt voorkomen.

 

Voorkom onnodige mails en telefoontjes

Er gaat veel tijd zitten in continue communicatie met klanten. Grootboekmutaties downloaden, het opvragen van facturen en meer. Daarom hebben wij een handige app bij System NOW. Zo kun je klanten helder vragen om informatie en komt dit (zonder extra communicatie) gemakkelijk in uw dashboard binnen.

 

Actuele verklaringen

Bij Agerion IT zorgen we voor de actuele link naar documentatie van de Rijksoverheid. Denk aan de actuele derdenverklaringen, accountantsverklaringen of de rekenhulpen die de Rijksoverheid lanceert. Ook dit verzamelen we gemakkelijk in ons dashboard, zodat alle informatie en stukken zo snel mogelijk op de juiste plek terecht komen.

 

Meer informatie?

Die delen we graag vrijblijvend met u. Laat hier even uw gegevens achter en we nemen persoonlijk contact met u op.