Tijdelijk externe capaciteit inhuren is voordeliger dan u denkt. Juist nu. Zes redenen waarom onze opdrachtgevers kiezen voor de inzet van de interim professionals van Agerion:

1. Lage aanloopkosten

IT-professionals zijn schaars. Voorafgaand aan een project hoeft u geen kostbare en langdurige werving en selectieprocessen te doorlopen voor het inhuren van een programma-, project- of lijnmanager. De specialist die u zoekt, vindt u bij Agerion.

2. Groter aantal productieve uren

Wij hebben een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, zijn zelfstartend, en hebben plezier in ons werk. Dit leidt tot hoge productiviteit. Vakantie, opleidingsuren en andere improductieve uren worden niet aan u doorbelast.

3. Grote Flexibiliteit

Medewerkers van Agerion werken ook buiten ‘9 tot 5’. We staan ook nog aan, als andere al uit zijn. Overleg met Seattle, het testen van systemen, tellen van de fysieke voorraden: sommige onderdelen van ons vak vinden altijd plaats buiten reguliere kantoortijden of in het weekend. Wij zijn niet anders gewend.

4. Voorkomen van risico’s

Het risico voor ziekte of arbeidsongeschiktheid ligt bij Agerion. Met het inhuren van Agerion medewerkers betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

5. Opzeggen is net zo makkelijk als inhuren

Externe krachten zijn op korte termijn in te huren maar ook weer op te zeggen. Wij zijn er alleen als we nodig zijn.

6. Lagere loonkosten

Externe krachten drukken meestal niet op het budget van de loonkosten, maar op het projectbudget.

Staat u voor een IT-uitdaging, op het gebied van consultancy, lijn- of projectmanagement op interimbasis? Neem contact op met Agerion.

Kennismaken?

We bellen u graag om eens telefonisch kennis te maken of om een afspraak in te plannen.
Laat hieronder even uw gegevens achter en we bellen u spoedig terug.