Team

Frank Frerichs afbeelding

Frank Frerichs

Frank is sinds 1987 actief in de ICT-sector en is een ondernemer pursang met ruime internationale ervaring. Op dit moment is Frank zelf actief als ondernemer, programma manager en adviseur.

Ed Berk afbeelding

Ed Berk

Ed is in 1987 begonnen in de automatiseringswereld. Dankzij zijn gedegen technische achtergrond en hands-on ervaringen wordt hij vaak gevraagd om complexe projecten te managen, zowel nationaal als internationaal. Als bijnaam wordt hij vaak “Mister Datacenter” genoemd. Op dit moment is Ed zelf actief als ondernemer en projectmanager.

Mario Jungmann afbeelding

Mario Jungmann

Mario is sinds 1997 werkzaam in de ICT sector. Als auditor en riskmanager is hij gericht op goed ingerichte en gedocumenteerde processen zowel binnen nationale als internationale organisaties. De laatste jaren is hij voornamelijk werkzaam in de Retail branche en heeft hij (interim) ICT manager functies vervuld bij verschillende bekende namen in de markt.

Jeroen de Ruiter afbeelding

Jeroen de Ruiter

Jeroen is sinds 2014 in dienst bij Agerion als projectleider en adviseur. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan als adviseur en projectleider in projecten op het snijvlak tussen ICT en bedrijfsprocessen. Zijn doel hierin is altijd samen met de opdrachtgever het optimale resultaat bepalen en dat uitwerken in een automatiseringsoplossing. Jeroen’s opdrachten hebben voornamelijk plaatsgevonden in de accountancy-, transport- en retailbranche. Zijn specialiteiten zijn procesoptimalisatie, projectmanagement, (software- en proces)implementatiebegeleiding en productontwikkeling.

Bob Meeder afbeelding

Bob Meeder

Het jongste lid van het team. Nog maar een paar jaar van school, maar nu ondersteund hij anderen bij projecten en helpt hij bij het implementeren van ERP oplossingen. Daarnaast focust hij zich op het functioneel testen en uitrollen van office 365.

Linda van Noord afbeelding

Linda van Noord

Linda is sinds 2016 in dienst bij Agerion. Linda handelt alle administratie af en zit achter de receptie op ons kantoor in Numansdorp.

Laura Frerichs afbeelding

Laura Frerichs

Laura heeft al enkele jaren ervaring als projectmanager in de ICT wereld. Ze heeft ERP implementaties ondersteund en heeft daarmee een goeie kennis van ERP oplossingen opgedaan door de jaren heen.