IT in het MKB

Eén vast contactpersoon binnen één bedrijf met wie alle IT geregeld wordt. Klinkt praktisch? Is het ook. Bij Agerion IT hebben we niet voor niets ‘Keep IT simple’ als leidraad.

Ons vakgebied biedt een scala aan mogelijkheden, welke vaak ongekend en dus onbemind zijn. Het MKB team van Agerion IT is er op gericht de systemen voor in plaats van tegen u te laten werken. Hoe we dat doen?

IT check

Voordat we beginnen, is het handig om helder te hebben waar u eigenlijk staat met de automatisering in uw bedrijf. Welke systemen worden er gebruikt? Hoe is het met de beveiliging van uw systemen gesteld? En hoe kunt u de IT-omgeving beter voor u laten werken? Kunnen er zaken kostentechnisch slimmer? Bij Agerion IT doen we dit met een handige IT check. Zo heeft u binnen een week inzichtelijk wat de huidige staat van uw hard- en software is en hoe dit verbeterd zou kunnen worden.

Consultancy

Wij zijn al decennialang gespecialiseerd in projectmatig werk. Van oorsprong is onze enterprise vleugel sterk in deze multi-disciplinaire trajecten, maar ook onze MKB business unit doet hier niet voor onder. Agerion IT begeleidt ondernemers met passie door IT gerelateerde verandertrajecten. Zo coördineren we de leverancier(s) en uw team zorgvuldig naar een nieuwe IT omgeving. Vooral op het gebied van ERP, CRM, WMS en Finance & Operations (F&O) staan we het MKB met plezier bij.

Microsoft experts

Bij Agerion IT zijn we dagelijks bezig om Microsoft applicaties voor het MKB te laten werken. We kunnen u (en uw collega’s) helpen aan Microsoft 365 licenties. Hiermee richten we niet alleen het voorheen bekende Office 365 pakket voor u in. We helpen u ook graag met handige functies als Teams, Dynamics, Yammer, Whiteboard, To Do en het Power Platform. En maakt u eigenlijk al frequent een degelijke back-up?

Heldere rapportages

Als ondernemer ontkomt u er vaak niet aan met diverse software systemen te werken. Deze systemen kunnen wij aan elkaar verbinden. Op een vernuftige wijze kunnen we zo cruciale bedrijfsinformatie real-time op een overzichtelijke (visuele) manier presenteren. Dat is groeien door het onder de knop hebben van de juiste data.

VoIP services

Ook op het gebied van telefonie ondersteunen we het MKB. Zo leveren we niet alleen de hardware tegen aantrekkelijke prijzen. Ook het inregelen van de juiste (vaste én mobiele) telefoonnummers, de bereikbaarheid en de belplannen vallen binnen onze VoIP advisering. Zo is het team ook op afstand op het vaste nummer te bereiken, kan iedereen professioneel uitbellen en is soepel onderling doorschakelen ook in deze tijd geen enkel probleem.