Hoe is het met uw IT omgeving?

agerion-mkb-ict-check

Is deze..

 • Veilig
 • Snel
 • Gebruiksvriendelijk
 • Up-to-date
 • Betaalbaar

Doe de Agerion IT Check

Zodra een bedrijf groeit, worden er vaak vele software systemen en add-ons aan uw IT geplakt. In de loop van de tijd onstaat er zo een IT omgeving die steeds logger wordt. Onderdelen haperen en werken elkaar in het gekste geval zelfs tegen.

Overzicht creëren

Agerion IT komt graag bij u langs om uw complete IT in beeld te brengen. Dit doen wij (op gepaste afstand) bij u op locatie, zodat we ook direct de hardware (computers, servers, printers) inzichtelijk hebben.

Toekomstperspectief

In dit consult kijken we niet alleen naar de dagelijkse gang van zaken. We werken graag naar een tijdsbestendige oplossing voor uw bedrijf. Hoe denkt u dat uw team zich gaat ontwikkelen? Op welke locaties gaat er nu en in de toekomst gewerkt worden? Hoe zit het met telefonie? En welke bedrijfsstrategie gaan we met de IT ondersteunen?

De kosten van uw IT

Ongemerkt loopt het aantal abonnementen en licenties binnen uw onderneming als vanzelf op. Er gaat hoogstwaarschijnlijk al een significante maandlast de deur uit om alles draaiende te houden. De specialisten van Agerion IT vinden het een uitdaging om zaken efficiënt te koppelen en onnodige randzaken te laten vervallen. Een kostenbesparing ligt vaak binnen handbereik.

Veiligheid

In ons advies maken we een opzet waarin de veiligheid van uw bedrijfsgegevens voorop staat. Vandaag de dag begint cybersecurity een steeds grotere rol te spelen. We voorkomen liever dat er iets met uw data gebeurd, dan dat we dat op een later moment proberen te genezen.

Hardware

De laptops, desktops, printers, maar ook servers in uw organisatie dragen allemaal bij aan de IT omgeving. Daarom maken we ook hier een helder plan voor richting de toekomst. Welke apparatuur is op welk moment aan vervanging toe?

Vooruitgang

Er is een wereld aan mogelijkheden binnen de IT momenteel. Laat dat nu onze specialiteit zijn. Wij bouwen graag een advies waarbij de systemen vóór u werken in plaats van tegenwerken. Waarin het complete team efficiënt geïnformeerd blijft, waarin systemen met elkaar samenwerken, u heldere rapportages (vanuit verschillende systemen) voorhanden heeft en kunt groeien met geringe IT lasten.

Een MKB IT check?

Bel 0186 – 20 10 10 of laat hier even uw gegevens achter.

 

  agerion_mkb_rapportages
  agerion_it_support
  undraw_security_on_re_e491

  POWER BI

  Real-time data in één visueel dashboard.

  IT SUPPORT

  Vast contactpersoon voor als uw IT vragen.

  PRIVACY & SECURITY

  Real-time data in één visueel dashboard.